Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 16 april 2009

Goodbye, number twentyeight...

Varför sparar man gamla jeans? Varför inbillar man sig att man en dag kommer komma i dem igen? I min garderob finns...tja, i alla fall ca 3-4 jeans som innehar det fantastiska midjemåttet 28 tum. TJUGOÅTTA?! (Ja, du hörde rätt).

Senast de passade var när jag gick i gymnasiet, dvs 10 år sen. :-O
(Usch, nu fick man ångest över det också?!) Jag förstår inte varför jag inte har hjärta att slänga dem? Byxorna har ju inga känslor. De skulle inte bli sårade om jag slängde dem i soporna! Jag tror det handlar om mig och mina känslor. Om jag slänger dem, så erkänner jag för mig själv att jag aldrig kommer väga 58 kg igen. Aldrig. Någonsin! (Precis som om jag kommer göra det om jag behåller dem... *asgarvar åt mig själv och min naivitet*)

Äh, skit samma. Imorgon är det fredagsmys. Jag kommer sätta mig i soffan med en fantastiskt "mr 200:a" (Hm, det lät snuskare än det var tänkt... Jag menar alltså en mjölkchoklad!) och försöka få mig själv att inse att strl 31-32 är alldeles utmärkt siffror det också..! ;-)

8 som har tyckt till:

Tove Kungsholmen sa...

Är likadan! Har dock ett par ggr kommit ned i vikt så att de passar men då är problemet att de inte känns helt rätt den säsongen. Borde lämna dem till Stadsmissionen eller nåt men man vet aldrig, de kan vara bra att ha...

Beträffande citationstecknena så är du ju iaf varken läkare eller forskare så då är det ok! :) Mer ok iaf! ;)

Unknown sa...

hahaha..asgarv..men du..jag sa ju det häromdagen.. ALLA har ett par smal jeans.det bara är så..
Jag har med 31-32..perfekt..då kan vi låna byxor av varandra..:)
tänk sicken stor garderob vi fick nu..

Mamasnest sa...

Ha ha, 28 sitter perfekt på....mitt ena lår!!! :-D Jag har också ett par som ligger i garderoben, men det var faktiskt bara ca 4 år sedan som de satt som smäck, två barn till senare kommer detta aldrig att upplevas igen!

Västgötskan sa...

Tove:
"De kan vara bra att ha".
Ja, man tänker ju (tyvärr) så... *skrattar*

Maria:
Fan, vad bra! ;-) Sambon skulle bli glad också, om jag slapp köpa massa nya kläder hela tiden.


Mamasnest:
Det är ungefär samma här... 28 på låret. Ha ha!

Lena sa...

Ja tänk om man kom i alla de jeans som ligger i garderoben. Då skulle jag ha massor av byxor istället för 2 par som sitter hjälpligt.
Mina smalbyxor är ett par skinnbrallor som jag hade när jag träffade sambon. Ha ha ha, de får jag knappt i foten i nu...

Alexandra sa...

Men jag har 28.. eller tror jag... Ska du ändå slänga dom kan jag tänka mig vara en stolt arvtagerska. Jag kan bjuda på en redig middag ;) Eller Jonas..... ehum..

Västgötskan sa...

Alex:
Hur menade du nu? Ska du bjuda mig på Jonas?! :-O ;-)

Alexandra sa...

Haha nä Jonas är jag noga med att inte dela med mig av allt för mycket ;) Men mat det kan jag låna ut honom för :D