Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 7 april 2009

Har Mona rannsakat sig själv?

Mona Sahlin skyller (S) ras på Wanja Lundby-Wedin. Jag kan delvis förstå det. Även om jag inte tycker att det är korrekt att gå ut med dessa åsikter i media! Både (S) och LO står för (ska stå för) arbetarnas rättigheter. Att dessa två har gått hand i hand är väl ingen nyhet. Dvs stark kritik mot LO innebär svagare stöd även för (S).
Men ännu viktigare; Har Mona Sahlin rannsakat sig själv? Har hon insett att det framför allt är hennes eget agerande som orsakar/har orsakat raset? Nedgången började redan innan "Lundby-Wedin affären"!

Jag erkänner, jag har aldrig röstat "blått". Inte för att jag inte håller med om vissa delar av deras politik, utan för att jag inte förstår hur de inte kan inse att de sparkar på de som redan ligger?!
Ja, tyvärr finns det fuskare, men för att komma åt denna procentuella minoritet tycker man tydligen det är en bra idé att "sätta dit" ALLA! Dvs även de som inte fuskar, de som verkligen mår dåligt/är sjuka! Förklara gärna det positiva med tankesättet...?
Låt mig gissa: "-Vi fick ju de 3 % som faktiskt kunde jobba i arbete! Att resterande 97 % mår jättedåligt av att de var tvungna att överbevisa att de var sjuka (eller i värsta fall jobba med värk/ångest), det är ju sånt man får acceptera...?"

SvD, SvD, DN,

1 som har tyckt till:

Unknown sa...

I kontrast till bortskämda oduglingar som Mona Sahlin och Wanja Lundby-Wedin tipsas följande:

http://nattljuset.blogspot.com/

se även:

http://kraxpelax.blogspot.com/

http://nattljuset.blogspot.com/

se även:

http://kraxpelax.blogspot.com/

På direkt förekommen av en bagatell terroristiskt uppdramatiserad av Kronofogdemyndigheten på GE Capitals uppdrag. Små människor skall till varje pris förnedras i den nya hänsynslöshetens Sverige.

Alltmedan svinen frossar på de hungrigas bekostnad:

http://dn.se/ekonomi/jattebonusar-till-actas-chefer-1.839818

http://dn.se/ekonomi/jattebonusar-till-actas-chefer-1.839818