Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 21 april 2009

Run Katie, run!

Det är ju ingen som har sagt att scientologerna är normala, men det här tar väl ändå priset?! Stackars Katie Holmes (med betoning på stackars!) har tvingats genomgå en rening av själen. Detta går till på så sätt att man under x antal veckor sitter i bastun 5 timmar om dagen, dricker hejdlösa mängder vatten och salttabletter, samt äter vitaminer som motsvarar daglig dos x "1000".

Många f.d. Scientologer hävdar att de blivit sjuka av denna extrema "behandling" och en 25-årig man ska ha dött. "Självklart" förklarar Sciontologerna själva detta med att han redan innan kuren inte varit helt friskt. (Yeah, right...)
De förklarar att man kommer att uppleva konstiga symptom, men att de hänger ihop med gifterna som går ur kroppen. Det gör att man väntar på att det ska gå över i stället för att ringa en ambulans som man kanske egentligen borde, säger Catarina Pamnell (f.d. Sciontolog).

Katie Holmes som redan innan har uppskattats väga 50 kg till sin 175 cm lång kropp, har setts trött, glåmig och med ringar runt ögonen. Men inför filmvisningen av "Valkyria" dök hon upp på mattan och såg friskare ut än någonsin. Kan en summa från Tom; närmare bestämt 400.000 kronors "renovering" ha orsakat förvandlingen...?

Aftonbladet skriver också:
Amerikanska medier rapporterar att Katie Holmes genomgick detoxen för att Tom Cruise vill att hon ska bli gravid igen och kräver att hon måste vara giftfri för att främja befruktningen och det ofödda barnet.

Hm? Sist jag kollade så är svält inte bästa sättet att stimulera fertiliteten? *ironisk*
Snälla Katie, run God damn it!

3 som har tyckt till:

Mia sa...

*Sv*

Åh tack så jättemycket! <3 Va glad jag blir! Tusen tack! ^^

Unknown sa...

haha rolig rubrik=)

Jennie sa...

Jadu, Tom måste helt ha fått det där om bakfoten när det gäller fertiliteten. Konstigt!

Blir så less på alla religiösa grupper, kulter och sekter. Varför förbjuder man inte dessa?

KraM!