Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 9 april 2009

Gå aldrig in på facebook!!!

Igår förmiddag gick jag in en snabbis på facebook för att se om det hade hänt något nytt. Plötsligt ploppar det upp en liten chatt-ruta med frågan: "-Vill du med och träna senare idag?"
Jag vet inte; Jag kanske inte kunde med att säga nej eller också visste latmasken i mig att det faktiskt var något jag BEHÖVER göra...? För innan jag ens hade hunnit blinka, så hade mina "olydiga" små fingrar skrivit: "-Ja, det låter kul!" på skärmen.
Kul...? "Det låter bra" eller "Det låter behövligt" eller vad som helst. Men vad fick jag "KUL" ifrån? :-D

Alla ni som känner henne; Ja, det var "träningsfreaket" Maria som frågade. ;-) Jag fick förklarat för mig att ok, då kör vi cardio, styrka, cardio, nedvarning. Eh...ok? (Vad betyder det, tänkte jag).
Väl på gymmet så kändes liknelsen med en strandad val inte helt främmande. Felplacerad, en aning större än många (!) och fruktansvärt vilsen. Maria försökte flera gånger övertyga mig att det inte alls var någon som tänkte på det. Nä, ok...

Först var det uppvärmning på någon slags "svävarmaskin". 10 min och min puls var vid något tillfälle uppe i 188 slag/minut. *harkel* Sen var det styrketräning på alla möjligt maskiner. Det är mer min stil än konditionsträning, kände jag! Köra skiten ur sig är ju kul. Ut med latmasken, ut, ut, ut!!! :-D


Jag önskar jag hade sett ut så här.

Det var nog mer så här.

Men jobbigt som f-n emellanåt. Jag skulle skämta med Maria och sa:
"-Jag och mina triceps kommer hata dig imorgon! Alla tre av oss!" Varpå hon skrattade och svarade:
"- Ja, men då är det ju alla sju av er i så fall." (Varje tricepsen är tydligen "trehövdad"). Jaha, där fick jag för min okunskap... Ha ha!

Efter träningspasset fick jag nån pulver-tjofräs med protein och kar.....? Ja, ni ser... ;-) Plus en banan. En banan har jag i alla fall sett förut!
Just nu känns det rätt ok. Känner lite grann i bi- och triceps men det är väl bara för att de är de klenaste musklerna, i vanliga fall...! :-) Jag är hursomhelst 99,9 % övertygad om att träningsvärken kommer infinna sig under dagen och morgondagen. Lite rädd är jag...


11 som har tyckt till:

Lilla jag sa...

Hahaha, det låter helt underbart ju! Väldigt avundsjuk blir jag.

*kram*

Anonym sa...

Man kan inte annat än garva åt dina inlägg. Underbat.

/Örjan

s sa...

Haha aj aj..

Unknown sa...

hej..
jag tycker du är fantastiskt stark som hängde på ..jag tycker inte det spelar nån roll vad man har på sig..detviktigaste är att man tränar rätt...DET ÄR VIKTIGT..
HITTADE DETTA PÅ GOOGLE..PASSADE BRA..
De mest isolerande styrketräningsövningarna för denna muskel, är tricepspress bakom nacken, liggande skivstångspress och kabelpress med rep. Det finns även träningsmaskiner som isolerar denna muskel.

HHAAAAHHHAAA... Hoppas att du inte får allt för ont..men du vet..från en rid tjej till en annan..för å våga igen så måste du upp i sadeln igen..
Glad påsk på dig

Anjo sa...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!'
ASkul juh!!!

Moosan sa...

Ha,ha,ha,ha,ha....jag känner mig helt utmattad av att bara läsa om den träningen,där hjälpte du mig säkert gå ner flera gram bara genom skriften av det! :-)
kram

Västgötskan sa...

Tack alla, för att ni glädjs med mig (åt mig?) ;-)

Och tack igen, Maria! Jag hänger gärna på någon mer gång! Grymt kul att ha någon som visar hur man ska göra alla övningar. :-)

Mamma sa...

Jobbar du inte idag.......?

Ina sa...

Hahahaha.. fick höra detta. Själv satt jag gott i soffan hemma, fast tänkte på dig. Då är det bara NÅGRA övningar inför sommarbikinin ;-)

Fetbulan sa...

Du får hålla dej borta från Facebook hädanefter....Den där träningen lät ju som rena tortyren.

Västgötskan sa...

Fetbulan:
Nädå, Maria var så snäll så. Det är bara jag som har EXTREMT dålig kondis/muskulatur..!!! :-P