Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 27 november 2008

Nej, det ÄR inte snyggt med speedo´s!

It has been done!!! Jag har simmat 1.000 meter i simbassängen. Shit, vad de sista 100 meterna var jobbiga! Tur att det finns livvakter i närheten, i fall man skulle varit på väg att drunkna... :-)

Men på tal om simhaller (eller ja, nästan i alla fall). Vad är det som gör att gamla gubbar tror det är snyggt med tajta speedo´s...??? :-O Jag vill bara kräkas varje gång jag ser det! Inte ens på UNGA killar är det snyggt. Och de har (oftast) inte ens en ölmage som hänger över och nästan döljer det faktum att det över huvud taget FINNS ett par badbyxor där under... *ryser*

Själv har jag kommit på mig själv att dölja mer och mer med åldern. När man var riktigt ung (För en sisådär 15 års sen, hemska tanke) så hade man mini-liten bikini. Sen blev det en "vanlig" bikini ett bra tag. Just nu är jag inne på baddräkt. (Kanske mest för att jag inte är jättestolt över gravid-magen). Men om ca 10-15 år så kanske jag t.o.m. tar steget till en sån där heltäckande "Therese-Alshammar-dräkt" (bortsett från att det är för att maximera hastigheten då... Ha ha!)
Män verkar gå i motsatt riktning. Unga killar börjar med sk. "surf-shorts" (stora, fladdriga, ganska snygga saker), sen är det vanliga short, sen (kanske) Stefan-Holm-a-la-mindre-shorts och till sist tajta, tajta, små speedo´s...
Är det något desperat försök att visa upp "det" paketet, när allt annat havererat efter 50+, eller vad är tanken..?! ;-)

1 som har tyckt till:

Alexandra sa...

Jag tycker det är skitsnyggt.... Hehe nä fy fan...