Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 29 augusti 2011

Underbara, härliga måndag...

Usch, vilken start på dagen det blev idag. Inte nog med att det är måndag och regnet bara öser ner! Äldsta sonen skulle dessutom till tandläkaren. Inte för att det är hemskt i sig (värre hade varit om jag själv skulle till tandläkaren...)
Först blev vi lite sena hemifrån. På väg dit tog jag en genväg (trodde jag). Där var det vägarbete och vi blev stående ett par minuter innan de släppte på trafiken från vårt håll.. Smått stressad letade jag parkering när jag kom fram, men insåg ganska snart att det bara var att snällt parkera på betalparkeringen, som nästan var tom. (Jo, vi är nog rätt bortskämda med gratis-parkering där jag bor...!) ;-)

Gick FORT mot dörren och upp tre trappor. Väl där... Helt igenbommat.Men hallå? Vad nu då?!
Ringde nummerupplysningen och fick en annan adress. Jag kände igen gatunamnet, men kunde inte riktigt placera vart det var så jag blev kopplad. Såg att mitt mobilbatteri dessutom var extremt lågt. Nr 2 i kön....

Efter ett par minuter svarade en trevlig dam som skrattade lite (?!) när jag sa att jag var på gamla adressen. Hon förklarade vart folktandvårdens nya lokaler låg och hon hann PRECIS förklara innan min telefon stendog!

Kastade in ungarna i bilen och iväg. Som tur var låg det inte jättelångt därifrån. Så med andan i halsen kom vi upp för trapporna och damen bakom kassan förstod nog vilka vi var, för vi fick följa med henne in direkt och hon visade vägen till sonens tandläkare som hade sysselsatt sig med att sitta och titta på röntgenbilder i ett mörkt rum eftersom vi blev sena.... P.I.N.S.A.M.T...! Men ja ja, in kom vi och bra gick det i alla fall. Alltid något.

Ha en skön måndag! (Hälsningar sönderstressad Västgötska)

4 som har tyckt till:

Nett sa...

Men usch vilken morgon, det är ju sådant som man kan bli hyperstressad av, tur att ni kom fram rätt till slut.

Husfrun sa...

Joråsåatt ;)
På nya platsen finns i alla fall många parkeringsplatser. Det är ju bra :)

Katarina sa...

Usch dp :-/
Det blev en extra stor kopp kaffe gissar jag :-D

Janeth sa...

Föräldra lovets baksida!
Stress, stress och ibland mera stress!
Men på något konstigt sätt så tar man sig igenom det, glömmer det och går snabbt vidare......till nästa stressiga situation ;)

Kram på dig och hoppas att tisdagen blir en fin och lugn dag :)