Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 11 augusti 2011

Höstförberedelser.

Först köpte jag lillemans röda Tretorn-stövlar för 40 kr och nu hittade jag till äldsta sonen för 165 kr. Som hittat! Hösten är ju uppenbarligen redan här. Varför inte förbereda sig? :-)


Konstigt nog måste jag säga att jag, som alltid har älskat sommaren, inte har känt någon saknad i år. Det har ju inte varit någon kanonsommar även om vi har fått några fina veckor. Hade det varit för några år sen hade jag tyckt att det var tragiskt. Nu har jag mest tyckt...tja, "skönt" kanske är fel ord, men i alla fall något som kan liknas vid den känslan...

Det kanske har att göra med att man har tre gangster-grabbar varav den ena är mer eller mindre orörlig. Det har liksom varit skönt att inte åka runt och flänga som en tok, utan man har bara kunnat ta det lugnt. Stressat av... Njutit även om det har regnat utanför fönstret. Underlig känsla. Knappt så att jag känner igen mig själv?! :-)

6 som har tyckt till:

äppelblomman sa...

Nja tyvär kan jag inte riktigt hålla med dej... Hade gärna velat ha lite mer sommar. Fasen håller ju på att frysa ihjäl ju;-)
Underbart att hitta såna billiga stävlar! Ja som sagt, de gäller att vara förberedd;-)! Har redan investerat i vinterskor o jackor till några av barnen!
Kram K

Babydjungeln.se - Jeanette sa...

tycker mer om sol, men det har varit ok, bara mycket växlerna

Anneli sa...

Ja det var konstigt hur temperaturen bara sjönk till 13-14 grader helt plötsligt! Jag tycker också det är skönt...jag har ju jobbat nästan hela sommaren i kvav och fuktig hetta...usch! Nu kan man äntligen andas igen! Men jag vill ju gärna ha liiiite sommar kvar ett tag till...

Men faktum är att jag alltid gillat hösten, som alltid känns som en "nystart" på nåt sätt. Och så får man kura i soffan med plädar och ljus och säsongsstarter...det är inte så dumt!

Ps. Jättefina gummistövlar!! Kantarellsäsongen har ju börjat...:)

Malla sa...

vi har haft en kanonsommar häruppe i år, bästa på jättelänge och nu längtar jag faktiskt till skola, rutiner och höstrusk :D

Anonym sa...

Jag fyndade på Ica Maxi dessa också fast lite billigare! Tacksam var jag! Och tack för hjälpen, lagt in överst nu jag med :-)

Barnens Hjältar sa...

Jag måste också köpa stövlar. Lillvildan har inga. Vad tusan vad unga växer på sommaren, helt sjukt ju. Hoppas du haft en bra dag!