Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 7 augusti 2011

Skulle HBT vara diskriminerade..?

Jag tror jag ska göra en anmälan om hets mot folkgrupp!Länk
Om vi tar HBT-rörelsen som ett exempel handlar är det festivaler, ramaskri när man sjunger en låt i tv, diskussioner om varför så många heterosexuella släpps in på "Pride park"...

Men däremot är det tydligen ok att ha barnförbud på restauranger, sparka ut mammor som ammar sitt barn på caféer och nu ska vi som föräldrar även få anpassa oss när vi flyger.


Jag erkänner att barn ibland kan vara högljudda, rastlösa och allmänt för jävliga. Men i så fall finns det vuxna som borde portas från flyg också! De gånger jag äter/fikar ute är det sällan barnen som missköter sig utan föräldrar eller andra vuxna som gapar och/eller gestikulerar vilt!


*****************************
Det är kanske bäst att tillägga att jag är (lite halvt) ironisk med inlägget.

5 som har tyckt till:

Nett sa...

Kan bara instämma och hålla med i inlägget här :) Klart att du skall lägga ut din hoppbild ;) Vill ju se!

Husfrun sa...

Alltid är det nån som stör sig på nåt - och är det inte det så är det nån som stör sig på att nån annan inte stör sig = bryr sig om att klubba igenom regler ;) Bäst vi portar alla, överallt.
(Jag är också lite ironisk).

Elin sa...

HAr läst din blogg ett par ggr. Tycker du skriver på ett himla bra sätt :)
/Elin

oumberligating sa...

Hej Kompis! Ser att du har lite fina och kloka HBT-inlägg på din alltid kloka och läsvärda blogg!
Jag och Lilla Frun var faktiskt och "Prideade" lite igår, fast vi var ganska många hetropar där, men visst avundas jag gayvärlden lite, djävlar vilket drag det var framåt småstimmarna....!
Fast roligast är trots allt att se "människor släppa loss" särskilt de där som aldrig tillåter sig göra det annars, man ser lät vilka de är, för precis när de gjort något "bus" så ser de sig kort omkring ett ögonblick för att se om det blev några reaktioner!
Min favorit igår var en tjock manlig fackpamp som gick runt och delade ut karameller sägandes små trist snuskigheter till de yngre....tror han missuppfattat sin roll, men det var nog hans sett att få "pridea" på......på min blogg råder det ju faktiskt en slags "prideanda" året runt!
Ha en fin fortsatt Söndag!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Anonym sa...

Helt annat ämne... länken till din träningsblogg. Hur får du den att alltid ligga högst upp??