Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 1 augusti 2011

Gummistövlar. Bara...

Äldsta sonen hade kusinen på besök här igår. De röjde runt som tokar; hoppade studsmatta, gick till sitt "hemliga läger" i skogen och åkte vattenrutschkana på gräsmattan. Efter en stund var det lite väääl tyst utanför. Inga barn någonstans? Vi ropade, inget svar.

Efter att ha letat i ca 10 minuter inom det närmsta området runt huset blev vi lite oroliga och sambon tog sin cykel för att leta lite längre bort och jag gick in i skogen bakom huset för det rinner en å en bit bort...

Efter ytterligare 10 minuter kommer de gående på grusvägen. Då har de varit inne hos grannen och kollat på deras hundar. Endast iförda gummistövlar. ENBART. Nakna barn och gummistövlar! Efter att värsta oron hade lagt sig och vi förklarat att de absolut inte fick gå iväg utan att säga vart de skulle, så funderade jag: Undra vad våra grannar fick för intryck...??

8 som har tyckt till:

Husfrun sa...

Hihi, jag tror att de tog det med fattning ;)
Samtidigt förstår jag er oro, fy sjutton. Barn är förvisso pålitliga samtidigt som de i leken kan glömma bort sig och göra de där förbjudna sakerna som faktiskt är rätt farliga. Tur att allt gick bra.

Men en liten fråga... varför inga kläder ;) ?

Nettan sa...

Den tanken har jag också ofta, vad grannarna ska tro. Minstingen är nämligen väldigt svår att ha kläder på eftersom hon trivs bäst naken. Men, men så länge hon håller sig här hemma. Brukar iaf lyckas förhandla fram ett par trosor ;-). / Nettan

Anneli sa...

Hahaha...sött! Fast jag förstår att ni undrade...precis som jag gjorde den gången, när jag blev väckt av grannen, som kom upp med min dotter kl 8 på morgonen. Hon var 2,5 år och lyckades öppna dörren och smita ut i bara pyjamasen...med en blöja som hängde nere vid knäna efter natten..hur i fasen hon kommit på hur man klättrar upp över spjälsängen och dessutom låser upp dörren...men de är smartare än man tror! Jag skämdes som en hund...fast grannen skrattade bara gott, det gjorde säkert era också :)

Barnens Hjältar sa...

Haha vad gulligt!!

Hahaha ja du fästingarna är stora i Göteborgstrakterna i år, och proteinrika :P

Fitness Morsan sa...

Ha ha ha ja alla sätt är bra utom dom dåliga ;)
Snygga gummistövlar :)

Tre ungar och bebis. sa...

Men det är ju bara super gulligt:)!

Emma sa...

Antagligen bara att ni har härliga barn och att de gjorde det enda vettiga i värmen och med tanke på exempelvis fästingar i gräs... ;-)

Västgötskan sa...

Jo ni har nog (förhoppningsvis) rätt. De kanske inte tänkt sååå mycket på det (?)

Husfrun:
Jadu, vad säger man? Pojkar som älskar att gå nakna när det är varmt. (Bor man på landet så gör man) ;-)