Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 19 augusti 2011

Syskonmaskopi?

För ett tag sen sov mellansonen riktigt dåligt och vaknade flera gånger per natt. Men det sista har han sovit riktigt bra och länge på morgonen (för att vara han...)

Istället har lill-skiten börjat sova dåligt. Han som sov så bra för någon månad sen!? Jag tror att barnen har ingått i någon maskopi. De har lagt ut ett schema för hur de ska sova för att deras föräldrar ska få så lite sömn så möjligt....

Bara äldsta sonen som sover gott (och har alltid gjort). Jag trodde man gjorde misstagen på första barnet, men vi tycks ha börjat i "rätt" ände och sedan har det gått åt helvete? ;-)

3 som har tyckt till:

Anneli sa...

Gud vad jag är glad för att småbarnsåren är över, kan jag bara säga ;) Tonåringen jag har är visserligen vaken halva nätterna, o ibland hela...men själv sover jag gott..hehehe!

Husfrun sa...

Tvärt om för oss, tack och lov (fast lilltjejen är den som vaknar på nätterna nu förstås - fast oftast går hon över i storasysters säng i stället för i vår) :)

Sv. i 28-35 dagar. Fast eftersom första parningen inte tog - då skulle ungarna varit ca 2 veckor i dag - så har vi inte någon koll när de förväntas komma.

Barnens Hjältar sa...

Ja jag tror med de flesta ungar är morgonsega i en viss ålder. ADHD spär bara på det lite till :P