Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 11 augusti 2009

Tröjornas hämnd...?

Jag skulle ha kört spinning i söndags kväll, men jag hade en djävulsk träningsvärk efter fredagens bodypump-pass, så jag flyttade träningen en dag, till måndag kväll och det blev istället ytterligare ett pump-pass. Kvällen innan fick jag helkroppsmassage av min sambo, vilket jag tror behövdes, annars hade jag nog inte orkat med det passet heller. (Så puss på dig älskling)! :-)

Något oväntat hände dock. Det visade sig inte vara passet som var det jobbigaste. Utan att ta på sig tröjan efteråt... Jag vete fan vad som hade hänt?? Efter att ha duschat och nätt och jämt fått i armarna i ärmarna och huvudet i hålet (Ja, ja, ni förstår vad jag menar!) så fick jag inte ner tröjan över överkroppen?! Dessutom hade ärmarna fullständigt vridit sig en sisådär 180 grader, vilket gjorde att det blev ÄNNU svårare att få på sig tröjan.

Jag stod och vred, slet och drog i den här "stackars" tröjan i säkert 10 minuter! Som tur var, var jag själv där jag stod, så ingen annan behövde se spektaklet. (Men sambon skrämde mig och sa att det säkert finns övervakningskameror och imorgon kommer klippet ligga ute på You Tube, så vill ni söka så testa) :-D

Hur som helst, så fick jag till slut på mig den, men den var JÄTTETAJT?! De enda förklaringarna jag kunde komma på var;
1. Jag har byggt mer muskler på överkroppen (?)
2. Jag var varm och fuktig efter duschen.
3. Sambon (ja, just han!) har kört min finstickade tröja i torktumlaren?


PS. Imorses valde jag en annan tröja, bara för säkerhets skull...

3 som har tyckt till:

lotta sa...

Alt. 3 såklart!!

Nädå, definitivt 1.
Jösses människa så du tränar ( iaf. enligt vad du bloggar;-) måste det ge resultat! Kan man inte få en snygg kropp utan att träna?:-(

Örjan sa...

Vissa saker sväller i vatten. Ett tips bara. ;-)

Västergötskan sa...

Lotta:
Ja, vem vet. Någon nytta måste det väl göra iaf. Jag är gladare och piggare trots allt. Kanske lite mer muskler också. :-)

Örjan:
Tja, det finns saker som krymper i (kallt) vatten också... :-D