Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 7 augusti 2009

Hjulet snurrar, men hamstern är död...

Efter rubrikerna om Gotlands landshövding Samuelsson, så fortsätter rubrikerna om strandnära skydd. Den här gången är det Skåne som är den heta potatisen, där Lätteröds Bysamfällighet ansökt om dispens från strandskydd för en nybyggnation av ett bostadshus på samfällighetens mark. Intressenten för husbyggnationen är Antonia Ax:son Johnsson och motkravet var att de ska restaura ett gammalt kulturhus på närliggande tomt och stå för skötsel de närmsta 20 åren.

Som försvar säger man att det bara handlar om att bevara ett gammalt kulturhus i bra skick. Tror de att svenska folket går på det? Att de gjort allt i sin makt för att få in pengar från annat håll, istället för att som nu ansöka om byggnation och sen sälja det vidare till ovan nämnd person...? Jag nämner bara ett uttryck som jag nyligen fick höra: "Hjulet snurrar, men hamstern är död"...


När vi ändå är inne på nyhetsrubriker; "Foppa" är igång igen och spelade med danska "icebreakers" och hoppas även få träna med Modo. Han säger att foten än så länge känns ok, men det brukar den göra i början.
Det enda jag frågar mig är: Hur många "comebacker" kan en person ha...??
SvD, Ab

2 som har tyckt till:

dubbe sa...

Han spelade nog med sitt eget "icebreakers" fast i danmark.

Anonym sa...

Hej

Foppa spelade i det svenska laget icebreaker, mot ett danskt lag!
Icebreakers samlar in pengar till handikappade barn och handikapporganisationer i Västernorrland. Spelarna i laget ställer upp gratis för detta goda ändamål!