Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 6 augusti 2009

Huvudvärken släpper inte.


Har druckit massa vatten, tagit huvudvärkstabletter, samt ätit ordentligt frukost och så ett par små bitar med 70 %-ig choklad som sista utväg (tänkte om jag hade abstinens).

Inget hjälper... Det enda jag kan komma på nu är att kroppen kanske behöver salt, men att slicka salt andra dagen med sol och värme känns lite galet fel...?

Ska hem till några kompisar snart och plocka svamp. Hoppas det ger sig snart och/eller jag åtminstone kan vara lite trevlig.

4 som har tyckt till:

gwendolen sa...

jag har kronisk huvudvärk efter en hjärnskada så ingenting hjälper riktigt bra, men jag har lärt mig en del om "vanlig" huvudvärk.

Lägga en fuktig/halvvåt kall handduk eller liknande på pannan kan vara jätteskönt. Massage precis framför öronen kan lindra spänningshuvudvärk.

Sen kan det vara skönt att vila i ett svalt mörkt rum.

Hoppas den ger med sig!

Örjan sa...

Vänta ett par timmar när jag har varit i garaget så är jag svettig och go. Då kan du slicka på mig. Mycket trevligare än ett saltkar. (tycker jag iallafall) HAHAHA ;-)

Jempa sa...

Har du spända axlar? Som före detta massör kan jag berätta att om du går omkring med spända axlar kan det leda till huvudvärk, och även runt huvudet sitter det en massa små muskler som kan göra ont..

Mitt tips är alltså att ta en nack- och skalpmassage, så kanske det känns bättre..

Västergötskan sa...

Jag vet inte vad det var, men den släppte efter ett tag iaf. Skönt.

Örjan: *asgarvar* Tror jag säkert att du skulle tycka! :-D