Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 13 augusti 2009

40.000 kr fattigare pga Facebook-kommentar...

En tjej fick en elak kommentar av en bekant (?!) om sin näsa. 2 veckor senare låg hon på operationsbordet för att få den omgjord.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag känner självklart sympati. Att nätet har utvecklat fenomenet "anonym mobbing" är det inget man kan förneka. När människor inte behöver stå öga mot öga med sina medmänniskor så verkar det vara oerhört lätt att säga de mest idiotiska saker..?!

Samtidigt kan jag inte låta bli att undra; hur kan man ta åt sig så mycket av en kommentar på nätet, att man är beredd att lägga ner 40.000 kr på en operation...??

Jag säger som Malin Wollin; Vem är felfri? Min näsa är för stor, min hy är finnig, mina fötter är enorma, min mage fläskig efter två graviditeter osv. Men det är ändå min kropp och mina nära och kära älskar mig trots (och kanske pga) mina brister och fel. Hur kul hade det varit om alla hade varit "perfekta"??

5 som har tyckt till:

Örjan sa...

Vem fan är perfekt. Och jag bryr mig inte heller. Kan inte förstå att man tar åt sig. Men du.... vilken tur att det var magen som var fläskig. Trodde att det var nått annat som kanske hade börjat hänga längre ner. *garv*

Västergötskan sa...

Ha ha! Nä du, tajt as ever! :-D

Mamma sa...

Älskar dej som du är...för att du är du,blir man bättre som människa för att man gör skönhetsoperationer????Nej tror inte det.kram

linda sa...

fattar inte heller, då kanske man borde 'gna sig åt attskaffa sig ett bättre självförtroende.

Säger som du, näsan är längre änd en borde, taskig hy, fötterna smala och knöliga. MEn vafan...det är jag!

lotta sa...

Detta är inte klokt!
Hoppas hon får bättre självförtroende, 40´fattigare..
Fast varför måste folk hela tiden kommentera utseende också?

Jag med min 1.50 längd som får stå på en pall för att pussa min 1.85 långe man!! :-)