Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 21 april 2010

Då var det dags igen!

"Andra" första träningspasset på ett tag. Körde ju core för ca 2 veckor sen men blev förkyld direkt. Innan det var det ett ca 2-3 mån uppehåll. Idag var det dags för 30 min spinning och sen 30 min core!

Jag VET ju så väl att jag alltid har en tendens att gå ut hårt. Jag har (för) höga krav på mig själv och viljan är betydligt större än de fysiska förutsättningarna! Trots att jag intalar mig själv detta innan passet, så kör jag ändå stenhårt när jag väl är där.
Efter 5 min uppvärmning och 5 min högre tempo på spinningen kände jag hur det brände i bröstet... Lugnade mig en stund, sen började vi köra backar och efter ytterligare ca 5 min infann sig ett svagt illamående. Efter det tog jag det lite mer i mitt eget tempo och det gick mycket bättre.

Efter det var det 30 min core (mage/rygg). Där är ju flåset inte ett krav på samma sätt, så det gick mycket bättre. Men man har tappat betydligt fler styrka än man vill erkänna!

Varför ska det vara så jobbigt att återuppta träningen. Blääää! :-P

3 som har tyckt till:

Tigris Predikantan sa...

Bra jobbat men ännu bättre att du tänker på dig själv och är snäll mot din enda kropp! *ler*

oumberligating sa...

Männsika vad du plågar dig, kan inte var nyttigt! Din kropp och ditt psyke säger nej!
Jag skulle vilja ta ett cortizol prov på dig (stresshormon) Alla vet att stress bryter ner och inte bygger "upp" är otrivseln med sin träning för stor så blir det motsatt verkan, fast det vet du ju redan som är en klok Kvinna! (ler)
Var rädd om dig!
Ha en fin dag!
Kram ifrån Peter!

Mollamaja sa...

Jag känner igen mig i detta att jag är också en "allt eller inget" typ. On-off, och sen går det som det går. Men kämpa på, vi klarar det ;-)