Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 27 november 2011

Revbensspjäll och "Så mycket bättre"!

Lördagkvällen tillbringade vi hemma hos vänner. Vi blev bjudna på revben, kyckling, potatisgratäng och en het röra. Såå gott! Äldsta sonen som äääälskar revben var nog i himlen och drömde om revben natten som var! Hi hi!
Efter maten blev det lördagsgodis och lite snack i soffan med "Så mycket bättre" i bakgrunden.

Jag måste säga att jag inte är särskilt förtjust i Lalehs version av "Ängeln i rummet" som de envisas med att sända i radio, 42 gånger per dag. Hon sjunger den alldeles för "ryckigt"...
Däremot E-types "Here I go again" gjorde hon RIKTIGT BRA!
Minst lika imponerad blev jag av Thomas Ledins tolkning av "Set the world on fire". Balladversion med enbart gitarr. Låten fick ju ett helt annat budskap på något sätt!

Tomas%20Ledin%20-%20Set%20the%20world%20on%20fire 

6 som har tyckt till:

Barnens Hjältar sa...

Hade besök igår igår och vi babblade ikapp så jag missade programmet :-)

Unknown sa...

tack för ni kom.. lite enkelt lördags mys var det men ack så trevligt !!

Bloggande 4barnsmamma sa...

SV; Tack sovit fint:)!
Det samma till dig:)
Kram!

Villa Frejas bokblogg sa...

Jag håller helt med dig ang. Laleh's version av Ängeln i rummet, gillas inte. Såg inte gårdagens program men lyssnar på ditt klipp med Tomas balladversion och gillar den.

oumberligating sa...

Håller med Lalehs version av "ängeln i rummet" är lite stökig på något sett!
Ja du det här med att locka in brudar till min blogg, det behövs inte, det är ju bara tjejer som skriver hos mig redan...i princip, jag har ju Conny och Åke i Karlskoga! (ler)
Lite tragiskt faktiskt, för när jag började blogga för 4 år sedan var min idé att hitta Män i min situation som tar hand om Fru, hem och barn precis som jag när ens Kära blivit svårt sjuk.....misslyckades totalt, visst finns det Män som tar hand om sina svårt sjuka partners, men det är få, statestiken är talande. I de fall där kvinnan varit svårt sjuk så är skillsmäsostatestiken grym helt andra siffror än om det är mannen i förhållandet som blir/är sjuk!
Fast nu skiter vi i det!
Ha en riktigt fin Adventsöndag!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

kattiiiiss sa...

Låter jäkligt gott!!
Ha en mysig första advent!
Kram