Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 14 november 2011

Ladies Night 2011 - The västgöta way!

Sömnbristen, alkoholintaget och öron-pipet (som för övrigt försvann, tack och lov) berodde på en intensiv kväll i Göteborg. Först träffades vi på Scandic Rubinen på avenyn för lite fördrinkar, snacks och "socialisering". Sen traskade vi i grupp mot Skandinavium. (Tur det tror jag, för mitt lokalsinne är NOLL!)

Väl där blev det (mer) fördrink, middag och efterrätt. Anders Timell höll i "för-underhållningen", men det bästa var nog ändå när en tjej i publiken skulle tävla och sjöng vrålade/sluddrade både "Björnen sover" och "Stoppa in en pinne i brasan". (Nej, hon kändes inte särskilt nykter...) ;-)

Klockan 21 drog showen igång och jag har då aldrig hört så många fruntimmer gapa så mycket på en och samma gång. O.M.G..?! En kollega till mig hade (visade det sig senare) öronproppar. Smart tjej!
Lite bastunummer utan tröja var ju trevligt. Men jag måste säga att Martin Stenmark känns lite "old" jämfört med Brolle och Thomas Järvheden. (Särskilt den sistnämnde var en positiv överraskning. Både vad gäller "utsikten" utan tröja och show/sång-mässigt!) ;-)Bottennappet enligt mig var Frank Andersson. Jag kan väl inte säga att förväntningarna var särskilt höga innan heller, men karl´n åstadkom ett halvpinsamt "dans"(...)nummer och körde några grymtande i två-tre scener. Vad gjorde han där, EGENTLIGEN?? :-P
Grymt trevlig kväll blev det i alla fall! Jag kan helt klart tänka mig att gå igen. MED ÖRONPROPPAR! Och nästa gång tänker jag ta med jackan in, alt. inte ha någon jacka (trots ev. minusgrader).
Vid garderoben på väg ut, vad det mer eller mindre fight på liv eller död. Herregud, vad fulla "damer" kan vara enerverande?! Idioter! Man kan nästan tro att 50+:arna trodde att de aldrig mer skulle varken komma ut och festa/dricka eller få återse sin jacka..?!

Själv har jag alltid trott att fjortisarna är värst ute. Jag har ändrat uppfattning... :-P

7 som har tyckt till:

Joanna Björkqvist sa...

Fina bilder! Har du tagit alla själv?

Tur att öronpipet lade sig! Jag har faktiskt alltid med öronproppar just in case på alla konserter och de brukar åka in i öronen... Det ÄR högt ljud - kan inte vara nyttigt...

Petra sa...

Jag klarar nog aldrig av att gå och se detta spektakel :-)
Kram

Nettan sa...

Den där Brolle ser inte helt fel ut. Så sexigt med alla tatueringer. Så den med lite sylt på ;-).

Det där med öronpluggar ställde jag faktiskt en fråga på facebook om häromdagen. Om man ska eller inte. Jag ska på konsert till helgen och jag kommer derinitivt ha pluggar. Jag har tinnitus och vill verkligen inte göra det ännu värre och jag rekommenderar alla att vara rädda om era öron för det är vidrigt att aldrig ha det tyst. Blev en liten parantes där men var rädd om hörslen. / Nettan

Frugan med Lillan i magen sa...

Vad härligt att ni hade en trevlig kväll :-)

Härligt att höra att man inte är ensam. Irriterande som fan är det speciellt när man ser att det är människor som är fullt rörliga och hade fixat en vanlig parkering.

Barnens Hjältar sa...

Hahaha, vilken kväll!! Ja du fjortisarna ligger i lä där.. fast det är klart, de där damerna har ju varit fjortisar och vi vet ju vad lite fylla leder till :P

äppelblomman sa...

Underbar kväll!! Hade oxå gärna gått o sett dom, men det får bli nästa år;-)
Nej vad fasen gör Frank Andresson där?? Han känns liksom lite off...;-)
Kram K

Husfrun sa...

Ser ut som om ni hade lika bra platser som vi hade förra året - härligt :) Fast numret känns lite gammalt = ungefär som förra året med bastu och tjejsångtävling innan. Hallå! ;)
Att han den där store karl'n skulle vara pinsam förstod man ju.