Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 11 november 2011

Det var ju det där med tekniken..

Fru Lindholm ville nog bara vara snäll och ge mig råd när hon kommenterade att man kan blogga via telefonen när internet ligger nere. Det rådet hade nog fallit i god jord hos 99 % av  Sveriges bloggare. 

Men här ser du, kära fru Lindholm, lyser smartphonen med sin frånvaro. T.o.m. de gamla versionerna av mobil som har internet. ;-)

Jag har inget emot teknik, men är trots det
 en jävligt konservativ mobilanvändare som (än så länge) inte riktigt förstått grejen med "appar" utan tycker att ringa och sms:a är fullt tillräckligt. T.o.m. den kamera som min gamla Ericsson K660i faktiskt har (!) använts inte särskilt flitigt.

Så nu vet ni var min tekniska nivå ligger för tillfället.6 som har tyckt till:

Petra sa...

Älskar teknik NÄR det fungerar.

Fru Lindholm sa...

Men kära bloggkollega. Min mobil är den uråldriga varianten av kameramobil. Kan ej ha appar alls över huvudtaget på min telefon. Men jag skickar in mina bloggmedelanden till blogger via mms. Som ett vanligt bildmeddelande. Jag kan alltid hjälpa dig över telefon om du vill så är det bara att höra av sig..... *kram*

Västgötskan sa...

Fru Lindholm:
Jaså, kan man göra så? (I rest my case...) Ha ha!

Joanna Björkqvist sa...

Idel nyheter för mig med! Fru Lindholm verkar vara en grym tekniker! :)

Fru Lindholm sa...

Kollar man bara runt lite så går det att läsa sig till hur man gör. Jag skriver in en mailadress istället för mobilnumret och vips så ligger meddelandet uppe. Så läs på era bloggar så kommer ni att få fram precis hur ni ska göra. Så är det busenkelt sedan.

Anneli sa...

Jag har en samsung touchscreen och jag kan gå in på internet med den. Men det är inte alls samma sak som att sitta vid datorn. Texten på skärmen blir pytteliten, och tex på facebook når man inte chatten och jag har inte ens brytt mig om att konfigurera telefonen till min blogg. Jag gillar inte att surfa med telefonen, det är bara jobbigt! Det blir en nödlösning om internet ligger nere..