Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 12 november 2011

En morgonpromenad att bita i.

Som jag har nämnt vid något tidigare tillfälle; Jag är en person som rätt dumdristigt försöker utmana min egen höjdrädsla. Med varierande resultat. Åkattraktioner på Liseberg funkar bra, för där kommer jag upp och ner utan att jag själv har något att välja på.

När jag gick upp i ett skidhopp-torn för ett antal år sen, gick nervägen inte lika smidigt... (Undra varför?)


Idag fick jag en ny tanke: Tänk att få testa det här?!
En glasgång som går nästan 1,5 km (!) ovanför marken. Så häftigt! Med tanke på att glasgolvet i CN Tower (på bilden ovan) "bara" är 342 meter... Tänk då hur 1.430 meter (nedan) skulle påverka fjärilarna i magen?!12 som har tyckt till:

Fru Lindholm sa...

Glasgången skulle jag skippa helt klart! Är höjdrädd själv och har klarat av CN-Towern ett x antal gånger i mitt liv. Och gått på glasgolvet. Har man bott i den stan är det ju nästan ett måste att klara av trots rädslor.... *haha*

oumberligating sa...

Skulle aldrig i livet gå på denna glasgång, har aldrig litat på hantverkare som man måste vara idiot eller renodlad akademiker för att testa detta!
Nej om Krisse, Tomme, Stickan eller Lillen monterat glaset efter en hel natts porrsurfande då vill jag inte vara med och promenera inte....fördomar...har jag det? Inte då! (ler)
Ha en fin helg!
Kram ifrån Oumberlige Peter...shit är inte jag också något slags hantverkare? Hm...gör ju inte saken bättre!

Joanna Björkqvist sa...

Fy, vad läskigt! Jag är inte överdrivet höjdrädd, men jag tyckte faktiskt att det var otäckt att åka de där små bollarna som sitter utanpå Globen. Det räckte för mig. De här skulle jag aldrig i livet utsätta mig för! Hu!!!!

Freedomtravel sa...

Inget för mig, jag lovar! När jag tog hissen upp till Sky Tower i Auckland, NZ, (ca 350 m högt om jag minns rätt) och upptäckte att det var ett glasgolv i mitten började jag typ gråta... ;)

Elle sa...

Jag är höjdrädd, men skulle inte komma på tanken att försöka bota det genom att gå på glas. Jag har ju svårt nog att gå på trappor som är gjorda av galler.
Nä, jag stannar nere på moder jord!

- sa...

Jag skulle ALDRIG våga!! Jag fick panik när dottern o jag gick över den där glasbro-gången från hamnen till Nordstans varuhus en gång. FY! Nä aldrig...inte om jag så fick en miljon i handen om jag gjorde det, skulle jag våga! *gulp*

Villa Frejas bokblogg sa...

Glas!
Glas går ju sönder och då faller man.
Man dör!
Det är det man gör med höga höjder.
Aldrig i livet.
Fy.

Anonym sa...

Nä fy va obehagligt, haha!

Janne sa...

Hej !
Jag skulle inte våga mig på ge mig gå på den bro med glas inte för alla pengar världen en gång

Malla sa...

jag är inte jättehöjdrädd men när jag såg de där bilderna så började jag nästa må lite smådåligt :S

Anna sa...

Häftigt, har blivit mer harig men jag skulle gärna tänka mig o gå där :)
Kramis

therese sa...

åh fy, det skulle jag alddrig våga! :D