Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 21 november 2011

Petter Northug...

...antingen älskar man honom eller så hatar man honom.
Jag älskar honom! Killen är ju helskön. Helt "såld" blev jag efter att han varit med i Skavlan. Det är bara svensk media som tycks ha en pinne uppstoppad i arslet. Slappna av lite, ta det inte så jävla allvarligt!


Hade det varit en svensk som hade gjort likadant hade det med största sannolikhet hetat "seger-gest" eller "skämt" eller vad det nu kan ha varit.
Vi behöver inte se genom allvarets glasögon hela tiden. Livet är inte svart eller vitt. Även en nål kan komma före hönan i en höstack! (eller hur var det?)


Längdskidor är en av de få sporter jag tycker om att följa. Northug gör ju det hela bara ännu roligare. 
Ibland är det nästan så att jag önskar att jag vore (lite) norsk. ;-)
Hela Sverige-Norge-dramat är ju helt underbart. Att Hellner är den som tar det hela med mest ro i hela Sverige (?) är ju det bästa av allt!

12 som har tyckt till:

Joanna Björkqvist sa...

Jag är sjukt ointresserad av allt som har med sport att göra, men när det hettar till lite bland de tävlade kan det vara lite kul... :)

Rita sa...

Endelig en svenske som har forstått noe. Petter er Petter. Han elsker å erte (reta) og de svenske journalistene lar seg erte (reta). Den dagen ingen bryr seg om hva han gjør, ja da slutter han :) Om det var Hellner eller noen annen svenske som gjorde som Petter ville jeg ikke brydd meg. Dette er jo bare kult :)

- sa...

Hahaha...jag har absolut ingen aning om vem eller vad du pratar om nu. Så fort det är nåt med sport stänger min hjärna av totalt. ;)

Västgötskan sa...

Ha ha! Men Anneli då... Petter Northug??? Skäms (lite) på dig! ;-)

- sa...

Näää, skäms inte ett dugg. Sport är ju så TRIST. ;)

therese sa...

Sv: Hahaha, ja det är lite lustigt. MEn det är inte jag som döpt honom ;)

Villa Frejas bokblogg sa...

Han är ju skitcool. Och precis som du skriver, hade han varit svensk hade hans beteende hyllats i Sverige. Haha, vi är ganska korkade egentligen ;) Jante som styr nu igen?

Barnens Hjältar sa...

Jag har snappat att det är en självgod typ vid tillfälle sen har jag slagit dövörat till. Skidåkning är aptråkigt :P

kattiiiiss sa...

Eller så vet man inte vem han är :-p Men verkar vara en trevlig kille ;-)

Kram

♥ Sojka ♥ sa...

Vad vill du tatuera in då? :) Ja jag är så sugen själv men få vänta. Nu gå pengarna till hans. :)
Kram!

Västgötskan sa...

Husfrun:
Verkar bara vara du och jag som tycker så... ;-)

Frugan med Lillan i magen sa...

Jag som älskar att titta på sport tycker att media förstorar upp allt som har med Northug att göra. Slappna av och ignorera....

Ja nu är det 10 veckor kvar och jag hoppas att jag inte får gå över tiden fast att risken är stor med tanke på medicinerna. Ella kom på beräknad dag, Roxie kom 17 dagar för tidigt så det ska bli späännande och se hur det blir denna gången.