Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 21 november 2011

Plötsligt händer det...

Julens leksakskataloger har trillat ner i brevlådan. När jag skulle ge sonen den sa han:
"- Nej, jag behöver inte titta i den mamma. Jag behöver inte ha några leksaker i år. Jag är lycklig och glad bara familjen är tillsammans!"


Om han sa så? På riktigt? *skratt*
Nej, men jag önskar att han hade gjort det.  Han slet upp den som en hök (hur nu en hök sliter upp en leksakskatalog?) och kryssar för glatta livet...8 som har tyckt till:

Anneli sa...

hahaha, önskedrömmar ;) Men du, tänk på att: Små barn, billiga leksaker, stora barn=dyra leksaker (dataspel, mobiler, datorer, blablaba)

;)

Ibland längtar jag nästan tillbaka till den tiden då ungen blev jätteglad över en docka, en leksaksgitarr och ritblock o kritor. Nu ska det vara laptops och androidmobiler...

Sara, mamma till tre små troll sa...

Åh men det är ju så roligt att sitta och kryssa, jag och min syster tog varsin penna i olika färger så inte mamma och pappa skulle köpa rätt sak till fel unge! haha

Sv: Du behöver inte vara avis, jag är ganska säker på att det var en engånggrej, både han och Jadie brukar vara väldigt bra på att hålla oss uppe på nätterna :/

desperat hemmafru sa...

Skämtare där! Trodde för ett ögonblick att det du skrev var sant...

Petra sa...

Där fick du mig, jag hann tänka Jesus!!!

Ps, nä de är visst rosa som är på de provisoriska passen.
Kram

Amanda sa...

Tänk om det varit sant ;)

400 kronor för en Ankarrum? :O Gud vad jag är avundsjuk...

Nett sa...

Klart att du önskade att han sa så ;) Minns när de kom. Även mina barn här hemma slet tag i den. De kryssade även i den vilka julklappar de ville ha :)

Pockethexan sa...

Vad nostagisk man blir nu när de "små" bara ber om pengar till jul så att de kan handla det de behöver för nu är det dags för nr. 2 att flytta hemifrån lagom efter nyår...o nr. 3 säger att hon flyttar hem till "han den där som stjäl ens lilla dotter" efter studenten i sommar.
Så håll fast i alla de här "besväliga" stunderna med villhasaker för de växer alldeles för fort!
Vi i den här familjen brukade samla ihop alla kataloger o ge dem papper, sax o lim o så fick de klippa o klistra olika listor att skicka till släkten för då kunde mormor se vad hon skulle köpa så att det inte blev "nästan" rätt för det är helt fel!
Det som var bra med klippandet o klistrandet var att det blev färre förslag då den sida hamnade på undersidan...

Kramis ifrån hon som rekomenderar platta pkt med många sidor i till jul o jag kommer att komma med en boktipslista för alla åldrar!

Kramis ifrån hon som är gift med han som håller i kameran, så jag e heeeelt oskyldig (tänkte bara att det kanske ger bonuspoäng med en känd fotografs bilder i en fototävl. fast det kanske blir tvärt om!?)/Pockethexan själv!

Västgötskan sa...

Pockethäxan:
Heeelt oskyldig? Man blir som man umgås har jag hört? Hi hi! ;-)