Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 22 januari 2009

Ut i urskogen!

Idag bär det av ut i urskogen. (Ja, t.o.m. MER urskog än här, där jag bor)! ;-)
Ska ut till en kompis och traska lite med hunden.
Motionen behövs nu när simningen ligger på is! Men på måndag kan jag äntligen börja igen! Då har jag knaprat färdigt de här tråkiga, men dock effektiva, pillren. Jag håller alla tummar och tår att mitt knä håller sen bara.

2 som har tyckt till:

Toves sa...

Jag och stegräknaren ska snart ut på en promenad. Lite skillnad mot din dock för min kommer delvis gå längs Sveriges mest trafikerade väg - Essingeleden... Inte så mysigt faktiskt.

Kul med ditt inlägg om att bo på landet. Jag är lika glad över att bo mitt i stan! Har säkert bara att göra med vad man är van vid. Satt för ett par dagar sen och funderade på det där, undra hur stor skillnad det är på t.ex. våra liv med tanke på hur olika vi bor. Tänkte skriva ett blogginlägg men visste inte exakt hur det skulle vara upplagt. Kommer nog!

Var är det du bor exakt?

Roses & angels sa...

Hej! Vet inte om du vart inne på min sida nu. HAR 3 kolumner :-) :-) MEN varför syns inte min bakgrundsbild? KAN ej ändra till någon annan. HUr gör jag! OM du fått iordning mallen så vill jag gärna att du mailar mig den! KAN vara bra att spara på ett säkert ställe. DIN mall kanske fungerar med rubrik bild? Kram Christa