Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 14 januari 2011

Trött, trött, trött...

Vecka 37+6 idag. Fy, vad jag är trött på att vara gravid! Förmodligen kommer jag sakna det när bebisen väl kikat ut och jag inser att jag aldrig mer kommer få känna ett litet liv knuffa och puffa i min mage.

Hur som helst, just nu känns det som att extrem trötthet och morgonillamående (ja, fortfarande!) inte är något jag kommer sakna... För att inte tala om mitt bäcken som låser sig i tid och otid. Har jag legat still mer än 10 min i soffan går jag lika smidigt som en 98-åring tant!! Det orättvisa i det hela är att jag inte har någon rollator bredvid mig, som jag kan kasta mig över.

Så sambon (som egentligen bara ville haft två barn) behöver förmodligen inte oroa sig för att somna på rygg någon mer gång framöver. ;-)

2 som har tyckt till:

Fru N sa...

Usch, jag lide rmed dig!
Minns minns sista graviditet då jag jobbade heltid på förskola och sedan två små hemma... Jag k'nde mig och så grymt sliten när jag suttit i soffan en stund och skulle upp.

Och tyvärr blir det kanske inte bättre? Jag känner iaf ännu av bäcken och smärtor, låsningar och stelhet. Men det är väl bara att inse att kroppen slits...

Kram!

äppelblomman sa...

*asg* Jo vänta du tills den lilla bebisen är kring året då vill du gärna att mannen ska somna på ryg igen;-) De önskar jag för tillfället att min man gör;-) *fniss*