Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 5 januari 2011

Äckligt, äckligt, äckligt!

Jag H.A.T.A.R magsjuka/vinterkräksjuka (kalla det vad du vill, det är samma skit)! Till den höga grad att jag gärna smått isolerar mig under "högsäsongen" och tvättar händerna som en tok. T.o.m. om jag inte lämnar huset under dagen så tvättas det intensivt, då jag kan inbilla mig att mina kära familjemedlemmar kanske har smittan (även om de inte är sjuka just då).

Just nu har båda sönerna varit dåliga och imorse var det sambons tur att må illa. Kanske inte så konstigt efter att ha varit hemma och vabbat och torkat spyor, medan jag "snällt" nog har hållit mig på ett längre avstånd från barnen... *hrm*

Nu hoppas jag verkligen inte att jag eller barnen spyr. För måste jag torka spyor mitt i mitt vaga ( (vanliga) graviditetsillamående så lovar jag att jag spyr även om jag inte har magsjuka! Blä.... :-P

3 som har tyckt till:

Jempa sa...

Skölj ner 10 vitpepparkorn, det har (kanske) hjälpt mig förut. Jag har iallafall inte fått det trots överhängande risk, och nu när jag fick mina attacker hade jag inte tagit..

Om inte annat kanske det sätter igång förlossningen.. ;)

whatthefuckdotcom sa...

BLÄ! Hoppas det försvinner snabbt!

Anneli sa...

Usch..det vänder sig i magen bara nån nämner ordet nästan. Fast det är värre för min dotter, som lider av fobi för det här så högsäsongen för vinterkräksjukan är inte rolig..

Jag önskar nån duktig forskare kunde UTROTA kräksjukebakterierna för gott!