Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 12 januari 2011

Svensk avundsjuka...?

Varför irriterar sig så många på människor som är självsäkra, ironiska och säger vad som faller dem in? Typexempel; Andreas Weise och Per Morberg.


Personligen ÄLSKAR jag båda. Deras humor och sätt att vara. Säger det mer om mig eller om alla andra...? *funderar*

7 som har tyckt till:

Anneli sa...

De utmanar väl nån oskriven lag..jante kanske..?

Jag bara ÄLSKAR Per..han går ju emot ALLA fisförnäma kockprogram och bara gör det han känner för och garvar när det går lite snett..och han slabbar och stryker sig över håret och har sig..

Och hans pajer och uppläggningar är ungefär lika fina som mina..hahaha, det gillar jag! Det ser kanske förjävligt ut många gånger men gött blir det ^^

oumberligating sa...

Hej Vännen! Först av allt!
"BULLE I UGNEN!!! STORT DJÄKLA GRATTIS TIIL ER ALLA I FAMILJEN!
En idé föds hos mig....kanske kan jag bli "cyber gudfar" åt det ännu ej födda konsverket! När jag googlar ordet så blir det inga "träffar"...vi kanske kan bli banbrytare........ungen måste få en förebild att föja under uppväxten, jag ska skapa en helt seriös barnblogg bara därför och skriva sagor som du sedan läser!
Fina sådana jag lovar....jag kan vara seriös...ibland!
Ja, inte blir jag irriterad över Per Moberg inte, han är lite som jag fast jag är faktiskt roligare och lagar godare mat.....!
Sedan det här med mitt kommenterande och inläggande som du skrev om i din fina nyårsönskning till mig (tack) Ja, jag är ju lite manodepressiv av mig så ibland sprutar inläggen och ibland så raderar jag också bloggen, fast det har ju inte hänt på några månader nu. Fast blir jag "cyber Gudfar" så måste jag ju sköta mig!
Nu ska jag läsa ikapp hos dig...sedan vill jag ha kontinuerlig uppgiftsrapportering om hur du mår, lägg även in en sådan här babybild i kolummen där vi "läsare" kan "räkna ner"!
Ha det nu verkligen Bäst!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Emma sa...

Avskyr Per Morberg, men har inget alls emot Andreas Weise... Något instinktivt bara, utan någon som helst logik.

Tessan sa...

Morberg är en av mina favoriter. Weise däremot... Njäe...

Västgötskan sa...

Det lite blandade och givande här ser jag... Hi hi! :-D

katta sa...

Hej
har absolute inget emot per moberg, visste inte ens att folk ogillar honom. MEN weise har ja väldigt svårt för och det är inte för att han säger va ha tycker eller nåt sånt utan för att han är så fruktansvärt barnslig, men han är ju bara 24 och kille....så om några år kanske han växer upp :-)

Suzan sa...

Jag gillar inte Per för att jag tycker att han är snuskig i hans hanterande av mat.

O Andreas.. hrm.. jag tycker bara han är löjlig, osmidig och klumpig i sina "skämt" =)