Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 28 januari 2011

En glimt av pensionärslivet...!

Min kära mormor hade (nästan så länge jag kan minnas) ett ben som var något kortare än det andra. Detta pga förslitningar i höften, vilket i sin tur gjorde att hon ofta hade ont när hon gick in och ur bilen t.ex.

Jag tror att jag börjar förstå vad hon gick igenom i alla år, stackarn... Det här med bäckenuppluckring är inget att leka med. Jag har just nu så ont i höger höft att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen! När jag vänder mig om i sängen och hör knakandet är jag övertygad om att jag aldrig mer kommer kunna gå igen! Varje morgon när jag vaknar har jag en ilande smärta hela vägen ner i benet... (Ja, nu är det gravidgnäll på hög nivå!)

Att då bo i ett 1 1/2-planshus är inte att rekommendera! Yngsta sonen har fått in (en sedan länge intränad teknik) att sitta på rumpan när han ska ner för trappan, med hjälp av båda fötterna och EN hand, halvt nedkanandes på sidan. Jädrar sicken hastighet!!!
Jag funderar på om jag kanske ska testa att lära mig det, men frågan är; hinner jag få in tekniken innan ungen kommer ut...?

3 som har tyckt till:

Emma sa...

Jag lider med dig. Båda mina graviditeter har jag haft kryckor för foglossningen. Inte kul när tvättmaskinen är på nedervåningen, tillsammans med ingång och dusch, och allt annat på övervåningen...

Hoppas det släpper snabbt efter förlossningen. Kämpa på!

Anna-Carin sa...

Hihi, det är snart över =)
Självklart kommer du kunna gå igen, kunde jag det efter min graviditet sist så fixar du det. Men det är långt från roligt att ha ont så.
Konstigt nog så glömmer man väldigt fort när man har den underbara lilla bebisen i famnen och det var värt all smärta =)

Anneli sa...

Om inte annat lär ju den tekniken sätta igång förlossningen, så varför inte ;))

Har en kompis som är gravid i v 26 och hon har foglossning, värkar och moderkaka som sitter fel..hon sover knappt nånting pga hon har så ont. Usch, tycker synd om er bägge två! För din del är det snart över iaf..:)