Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 7 januari 2011

"A dream within a dream" (Bokstavligt talat!)

Igår såg jag och sambon på "Inception" som vi hade fått i julklapp av min käre bror. Jag måste säga att den var lika...eh...annorlunda som man har hört att den ska vara. Att jag, som vanligtvis däckar vid 21-tiden klarade att hålla mig vaken till 22.30 säger väl en del om filmen?!


Jag tror få skådespelare hade lyckats få filmen att kännas liiiite normal, men DiCaprio lyckas faktiskt. Sen måste jag ju, som äkta Lost-fan, säga att jag älskar när saker och ting är lite "weird" och man måste tänka efter för att fatta vad som egentligen händer!

6 som har tyckt till:

Jempa sa...

Höll du dig vaken hela filmen eller somnade du till vid något tillfälle? Och isåfall när?

(Jag håller ju fortfarande på med min konspirationsteori..)

Västgötskan sa...

Nej, jag höll mig vaken. Men eftersom jag VANLIGTVIS somnar tidigare på kvällen, kanske du kan analysera min vakenhet på något sätt...? :-)

PS. Säg till när du konspirerat färdigt. Intressant att läsa vad du kommer fram till.

Lilliss sa...

tycker den filmen är jätte bra!
jag personligen gillar filmer där man måste "tänka efter" för att hänga med och att fatta filmen...annars så somnar jag lätt!

en film jag rekommenderar!

Västgötskan sa...

Lilliss:
Jo den var bra. Men jag har svårt att tro att vilken skådespelare som helst hade kunnat göra filmen sevärd. Men nu var den det! :-)

Jempa sa...

Det enda jag kan komma fram till att även du tycker att Leo är fräsande het.. ;D

Västgötskan sa...

Jempa;
Ha ha! Han ser helt ok ut. Betydligt bättre nu än i t.ex. "Romeo och Julia", men det är väl skillnaden mellan dig och mig..? ;-)