Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 22 januari 2011

Hade du gjort det?

Jag vill definitivt se filmen "127 hours"! Baserad på en verklig historia (!) handlar den om en kille som fastnar med armen nere i en klippavsats och efter ett tag inser att han kommer bli tvungen att karva av sin arm med den egna fickkniven om han ska överleva.


Bara det faktum att publik i USA har svimmat och spytt av vissa scener avskräcker faktiskt inte. Den må vara obehagligt, men MÅSTE JU BARA SES!

PS. Hade du gjort det...?
(Karvat av din arm menar jag, inte sett filmen).

4 som har tyckt till:

Jempa sa...

Haha, det skulle jag inte ha trott. Så mycket som vi bloggar är det oundvikligt att vi berör samma ämnen då och då ;D

Jag hörde talas om den här första gången för bara några dagar sen. MÅSTE SE!

desperat hemmafru sa...

RYS! Fast de flesta människor är kapabla till mycket mer än man tror. Jag tänker INTE se filmen, jag är alldeles för känslig. Jag ser helst love stories som slutar lyckligt...

Anneli sa...

Brrrrrr..*ryser*

Tror inte jag vill se den filmen, nej..;)

Jag skulle aldrig fastna med min arm i en klippa..jag ALLDELES för höjdrädd för att klänga på såna. Men om jag fastnade med armen nånanannanstans..skulle jag nog bli hängande..jag skulle ALDRIG våga karva i armen..tror jag. Eller man kanske blir så desperat? Problemet är väl då att man riskerar att döda sig själv, att karva loss en arm utan att förblöda är nog inte lätt..?!

*ryser eftertryckligt en gång till*

oumberligating sa...

Japp! Utan att tveka hade jag gjort det! Karvat av armen också! Menvarför inte ta frågan till sin yttersta spets! Om du höll på att svälta ihjäl hade du dessutom käkat upp stumpen (Om den nu gick att kila loss ifrån andra hållet, när du ändå hade kapat av den?)
Svaret blir tveklöst ett rungande ja, alltför att överleva!
Idag svarar jag som Vikingahövdingen Ulv Röde!
PS: Klart do orar dig för förlossningen, kloka människor oroar sig och funderar andra bara lallar på. Hoppas verkligen ni får en Dotter nu, folk tramsar om det här med att att bara barnet är friskt, självklart får du ett friskt barn. Vi har ju två pojkar och sedan en tjej på finalen! När du fått en Dotter ska vi prata allvar!
Ha det bara Bäst! Kram till dig och hälsning till din Man och klapp på magen!
Mvh ifrån Ulv Röde..hm...Peter Olofsson!