Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 3 juli 2009

Rinner bort...

Gårdagens bodypump i 30-gradig värme (!) gick förvånansvärt bra! Eller så kanske jag börjar bli liiite mer vältränad. ;-)
Fast jag måste ju dock erkänna att mitt fina självporträtt från i tisdags, övervanns i hästlängder vad gäller svettmängden. Jag var sjöblöt redan innan jag hade börjat! Så absolut ingen som spanade på en genomblöt västgötska den här gången. *skrattar*

Åkte direkt efter jobbet och gick återigen in på Statoil för att hitta något att äta/dricka innan passet. Höll mig på ordentligt avstånd vad gällde den där äckliga måltidsersättnings-baren jag hittade i tisdags.

Däremot testade jag en "drick-smoothie" (också) från Nutrilette. Med smak av blåbär, hallon och något mer. Den var riktigt god! Så jag kanske inte ska dra alla "måltidsersättningar" över en kam. Sen är väl frågan hur bra/nyttigt det är i längden. Kanske får jag skäll av "min" mat- och träningsexpert M...? :-D

3 som har tyckt till:

Moosan sa...

Den låter riktigt god faktiskt...måste man ju prova!!
Fattar vad jag får jobba för att komma in till dig...måste nu ALLTID öppna upp i något annat än explorer...sen söker jag upp dig genom google där..men det är ju inte ditt fel precis,att jag får jobba röven av mig för att hitta dig! ;-)
kram i värmen

Unknown sa...

Haa..ja du.. så bra är den ju inte, å inte direkt givande. Men gillar du den pch den håller dig mätt tills du kommer hem och lagar mat(äter den) så är det ju jätte bra.
Men jag hade rekomenderat ett mer innehålls givande "mellanmål"/protein drink.

Men smoothie gör ju att du känner dig lite mättare längre, men det är BRA mycket socker i den.

Kram gumma och lycka till i socker världen..

Västgötskan sa...

Maria:
Nej, jag läste innehållsförteckningen och insåg följande; "Kolhydrater 32 g varav sockerarter 31 g".
Ooops..! :-O ;-)

Moosan:
Jag är hemskt ledsen för dina problem. Vet dock inte vad jag ska göra för att få det att sluta krångla mindre (om jag nu kan göra nåt?) Hoppas du försöker komma hit och läsa ändå. :-)