Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 6 juli 2009

Jag är tom och snygg...? =)

Jag får nog verkligen hoppas att jag uppfattas snygg, efter såna här kommentarer. (Min sambo har i alla fall sagt att han tog mig enbart för mitt utseende). ;-)

Annars är det nog bara att inse fakta och slänga in handduken. Jag får genast sluta ha åsikter och måste definitivt sluta blogga! Det är ju tråkigt om det beslutet måste tas pga jag inte har läst juridik eller ser tillräckligt bra ut. Men ibland kanske man behöver bita i det sura äpplet och inse att världen kanske bara behöver "A-människor"...


(Ja, jag är ironisk!) :-D


2 som har tyckt till:

oumberligating sa...

Hej Vän! Oumberlige Peter här, visst är det underbart med sådana där kommentarer, har fått en hel del faktiskt pga av min blogg, blir lika glad varje gång.
Lustig nog så skriver de aldrig vad det heter så man kan få ha en riktig disskusion, Fick några ordentliga mordhot när jag skrev om att stoppa manlig omskärelse, men de var sådana idoter att jag kunde spåra deras ip-adresser och har man kontakter så har man och vips så hade jag en adress och ett telefon nummer och "bulleribus" så ringde jag upp för att prata med killen, frågade om han ville göra manliga saker med mig som att lära sig skjuta och dricka sprit, han kom aldrig till vårt möte, konstigt!
Men att dra in en kvinnas utseénde i disskusionen där går ett riktig lågvaten märke tycker jag, säkert har killen ifråga aldrig haft en riktig kvinnlig kontakt utan de sexuella erfarenheterna begränsar sig nog till att rycka vingarna av flugor och låta de små djuren vandra runt på genitalierna
(förlåt mina ordval, men jag blir förbannad när någon är ofrskämd mot mina "bloggvänner"!
Sedan är det en annan sak att din man gifte sig med dig för din skönhets skull, jag gjorde lika dant, gifte mig med min Fru för hennes skönhets skull, sedan visade det sig att hon var riktigt smart också(ler)!
Stor kram ifrån Oumberlige Peter!

Anonym sa...

Tjena,
känns som jag hoppar in lite sent i en diskusssion som hettat till
- Men vill ändå säga att oavsett vilken åsikt du uttrycker bör den bemötas med respekt. Vilket inte betyder att man måste hålla med - men diskussionen måste ju kunna föras på en vettig nivå - kom igen vuxna människor!
Tänker särskilt på kommentaren som du fått i samband med inlägget "Fega neutrala Sverige..." och på vad den som den kallar sig Illwill ger utlopp för i sina åsikter och jag kan bara hoppas att den personen en dag får uppleva något som får henne/honom att ifrågasätta sitt uttryckssätt/tankemönster.
Och du, fortsätt skriva som du gör, alltid lika roligt att titta in här och få sig en liten tankeställare ;)

/Oj