Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 13 september 2011

Någon måste informera vår finansminister om vad som gäller!

Aktiechefen på Handelsbanken, Per Elcar, har skickat ut ett mejl till alla i personalen om att inte klä sig i sneakers på arbetstid.
Jag kan delvis förstå att vissa yrken kommer med en viss klädkod. Men har man, ärligt talat, mer förtroende för en banktjänsteman bara för att han/hon har på sig skinnskor? Kompetensen ligger väl inte i skorna?
Inte för att man ska klä sig som en slusk, eller som en turist på hawaii med blommig skjorta och flip-flops, men så länge man är hel och ren spelar väl ett par sneakers mindre roll?Tur att detta utskick bara gick till handelsbankens anställda och gällde endast sneakers. Hur skulle annars Anders Borg ha kommit undan med sin hästsvans och ring i örat?
Med dem i åtanke kan han ju i så fall inte ha någon ekonomisk kompetens, what so ever...5 som har tyckt till:

Katarina sa...

Nej förhoppningsvis så sitter kunskapen inte i skorna ;-)
Men man kan ju såklart undra.. haha

Fru Gårman sa...

Han har samma frilla som husbandet, men annars har de inte mycket gemensamt de där två. Husbandet värnar mer om de sjuka och fattiga istället för de rika och välbärgade. :)

Roggan sa...

Du har helt rätt. Men är man moderat så gör man som man vill, tydligen.

zoega59 sa...

Jag förstår också att jobbar du t.ex. på en bank så gäller en speciell klädkod
Men det borde ju vara ok om man är snyggt klädd och ändå använder sneakers
kompetensen sitter varken i kläderna eller i skorna
Och absolut inte i en hårtofs och i ett örhånge - för om jag skulle anställa en person som såg ut som Anders Borg, ja då skulle han inte få jobbet

Nett sa...

Jag kan förstå att vissa regler på kläder kan vara lämpligt ibland, men skor. Hmm, inte kan jag tycka att det är något att klaga på.