Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 14 februari 2011

Rätt tragiskt...

Varför blir det alltid sådan hysteri kring alla "speciella dagar". Som idag; Alla hjärtans dag. Det är väl på ett sätt bra att vi alla får en påminnelse om att vi ska uppskatta de vi tycker om.


Fast samtidigt är det ganska tragiskt att det faktiskt BEHÖVS en sådan dag/påminnelse... Varför kan man inte ge små presenter och fina ord alla andra dagar om året...? :-(


5 som har tyckt till:

Jempa sa...

Så kan jag också känna ibland, samtidigt är det ju något av en högtid/tradition precis som julafton, och såna vill man ju ändå ha..

Bella sa...

Håller med dig, det är tråkigt att vi behöver en sån påminnelse. Tyvärr så är väll folk för stressade för att ägna sin tid och sina tankar åt sina nära och kära, man kan nog lätt ta dom för givet.

Vet att man kan gå över, men man måste ju räkna fram till bf och tänka positivt. Kan ju inte räkna med att jag ska gå över :)

oumberligating sa...

Hmm........skulle just skicka en alla Hjärtans Dag Hälsning till dig, fast det kan jag ju göra eftersom jag förhoppningsvis gett dig och din fina blogg "cred" helt vanliga dagar!
Vilka fina ord du använder i mitt kommentarsfält! (ler)
I vilket fall som helst lite skönt när denna dag är över, om inte för att det blev så in i helskotta rött på min blogg idag!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Fresa sa...

jag tycker det är sött snarare att vi tar iaf en dag att speciellt ägna åt dem man älskar.. om man så vill..
dock är alla hjärtans en sketans ny firande dag som lanserades för kommersiellt syfte på typ 60 talet men blivit större under vår levnadstid..
jag menar.. vi KAN ge födelsedagspresenter varje dag och sånt också.. men det är liiiite roligare om det sker på en speciell dag..
speciellt i familjelivet tycker jag det kan vara svårt att finna tid för att ägna sig speciellt för varandra, en tid man behöver.. och även om vi inte "firar" nått idag så tar vi nån dag emellanåt och gör till vår egna kärleksdag..

som årsdagar o sånt trams också!! =)

äppelblomman sa...

Ja visst är de så, jag tar de med en liten klackspark;-)
Hoppas att du haft enbra alla hjärtans dag iallafall;-)
Kram på dej