Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 1 februari 2011

På tal om segt...

...igår kväll upptäckte jag delar av "slemproppen". Nu pratar vi alltså inte delar på sambon! ;-)
Sen i natt ytterligare lite grann + en del nu på morgonen. (Ni får ursäkta detaljerna, men det är mycket förlossningssnack just nu! Jag måste skriva av mig).

Fick sovit mellan 21.30 och ca 01.30 i natt. Var sen vaken med hyfsat regelbundna värkar (igen!) fram till 04.30-tiden och sen lyckades jag slumra till och från mellan 05 och 07...

Nu måste "ongen"komma snart! Fortsätter det så här kommer jag vandra runt som en zombie... Tålamodet är ju inte heller på topp. Äldsta sonen fick sig en dänga imorses, trots att han egentligen inte hade gjort något. Skuldkänslorna satte i rejält kan väl tilläggas! :-(

********************************************************************
*OBS* Bara för att klargöra; Med "dänga" menar jag inget fysiskt alltså! :-)


3 som har tyckt till:

Moosan sa...

Jag vill inte på nåt sätt göra saker värre, men jag fick Lill-Sessan (3:an) i BF+13, vilket tydligen inte alls var ovanligt sa de! ;-)
Men till det positiva i sammanhanget: Förlossningen var den bästa och snabbaste av de 3!
Lycka till när det är dax!!!
Kram kram

desperat hemmafru sa...

Ja, men nu kommer "den" snart! Vad spännande!

Anneli sa...

Men ååååh! Nu väntar vi bara på rapporten om att vattnet har gått och att ni är på väg till BB. Tjohooo! Prata om att du håller oss i spänning här. Tänk va, förr hade man bara sin man och sina närmaste släktingar som ängsligt vankade i väntrummet (eller väntade vid telefonen). Nu har du en hel cybervärld väntande ivrigt! :D Lycka till!! Hoppas din väntan inte blir lång till det är dags att åka in..