Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 13 mars 2010

Vår allas "Let´s Dance-Willy"...

Tja, vad säger man...? Att lägga skulden på Willy känns helt fel. Det enda han gör är sitt bästa, vilket inte på långa vägar är tillräckligt bra, men det är ju en annan sak. Att ändra reglerna för att det helt plötsligt inte passar känns bara löjligt!

Jag hoppas VERKLIGEN att Claudia och Mattias går till final, men om så inte skulle vara fallet är det väl bara att gratulera den lille snickaren. Har man lyckats charma en viss grupp såpass mycket att de vill lägga ner hiskeliga summor på telefonsamtal, enbart för att jävlas med juryn, så all heder åt honom...Ab,

2 som har tyckt till:

- sa...

Håller med om reglerna. Så här har det ju varit i varje säsong, även om ingen klarat sig så länge som Willy..och även om man tycker synd om Molly som jobbat hårt, så är det ju dock en kändistävling och ett simpelt underhållningsprogram. Man får inte ta det så seriöst att det ska "rasas" och krävas ändring på regler o hejåhå. Man får ta det för vad det är..

Det finns betydligt viktigare regler att bekymra sig om som borde ändras på, som inte har med tramsiga tv-program att göra :)

Unknown sa...

Hahaha ja verkligen!
Willy har ju vunnit mot juryn :)

Inte tusan kan man ändra reglerna för att en "oduglig dansare" tar sig till final... Varför finns annars folkets röst?