Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 7 mars 2010

Det kan tydligen kittla i snoppen...

Tjällossningen gör vägarna...eh...spännande. Lite av en berg-och-dal-banan faktiskt. Detta kommenterade sonen igår på följande sätt:

"-Oooh, vad det kittlade i magen!!"
*tystnad*
"-Och lite i snoppen också."

Där ser man... Sådant, som man som tjej, fullständigt missar. Ha ha!

5 som har tyckt till:

- sa...

Haha..din son har sköna kommentarer om saker och ting tycker jag :D

oumberligating sa...

Haha, härligt, det är sådana berättelser ifrån verkligheten som gör att man saknar det här med att ha små barn igen. Det var mycket "snopp" i den här familjen när pojkarna var små och även i min familj där vi var tre grabbar som växte upp tillsammans!
Ja, "snoppen" hänger med som du så vackert läste så fanns den ju inblandad i mitt inlägg idag också!

Titta nu gör jag ett nytt stycke, tror det är första gången jag gör det hos någon, men jag vågar inget annat, du inger "respekt"! Så självklart styrslar jag till mig när jag är ine på din härliga och livsbejakande blogg!
Precis när din kommentar ploppade upp hos mig så var jag påväg in till dig och din blogg.
Hade tänkt att läsa lite om melodifestivalen, kansk hade du skrivit något om den inbillade jag mig, du hade ju en djäkla fin rapportering ifrån Idol!
Sommnade igår innan det började, var helt slut efter båtmässan igår!
Snart är det den stora trädgårdmässan istället, hoppas det blir lugnare där, brukar vara lite andra människotyper där än på båtmässan! Är du trädgårdmänniska?

Det här med Botox är ju helt vansinne, en fd jobbarkompis till mig som har en nervskada i nacken som gör att hans huvud hela tiden drar muskulärt till vänster (ja, skitjobbigt, inte bara för honom utan även för oss som tvingas se på, man blir stel i nacken själv bara efter att ha pratat med honom i några miuter)(ler)
Ja, till saken, ja du vet det blir lätt sidospår och andra utläggningar innan jag kommmer fram till själva budskapet (ja, se nu hur det gick)ja, som sagt förra sommaren när han skulle till sin läkare då fanns inte det Botox som han skulle få injecerati nackmuskulaturen för att bedöva den så han slapp sina "muskeldragningar" det var slut i hela europa under några veckor, skönhetsindustrin hade köpt upp allt eller rättare sagt tagit över tillverkningstid för det samma, det fins ju lite olika kemiska sammansättningar av likande produkter!
Så dä fick Bosse gå och vrida på huvudet i två veckor så vi håll på att bli tokiga, men vi lindade skallen och halsen på honom med gaffatejp!
Hm......det sista var onödigt, dålig humor av mig, men som du vet så är jag en mycket, mycket sjuk människa, men ibland undrar jag inte om det är min överlevnad, att faktiskt bli och verka så sjuk som möjligt så man lättare passar in i den mucket galna och sjuka värld som vi befinner oss i!
Fast ibland blir den "mysig och trevlig" tycker jag, som när jag får några kommentarsrader ifrån dig!
Du fick nu några fler "rader" ifrån mig, men allt behöver inte vara lika!(ler) Var rädd om dig och de dina! Ha en fortsatt fin Söndag!
Kram ifrån Omberlige Peter eller var det kanske Omöjlige peter!

Alexandra sa...

Haha

Västgötskan sa...

Peter:
Jag har bojkottat alla delfinaler i ren frustration! Dolph Lundgren, (som vanligt) schlagerhysteri och avsaknad av Björn Gustafsson är ju idioti!

Finalen kan jag tänka mig att lämna synpunkter på sen. :-D

lotta sa...

Hihi... kittle kittle...