Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 4 mars 2010

Sicken dag - Del II

Jag måste haft någon slags "för-kris" till 30-årsdagen igår. För den här dagen har flutit på utan några större incidenter eller panikångest! Inga känningar av dåliga höfter eller kutrygg. Nästan så man kan tro att jag fyller 20 och inte 30 år! ;-)

Funderar lite på det de säger i "Cougar town"; att 40 är det nya 20. Vad är då 30? Det nya 15...? Är jag fortfarande tonåring?! :-O

4 som har tyckt till:

Jempa sa...

Jaaa! Då är jag typ 17..

Daniel sa...

E du säker det inte e 20 å att du kollat fel i protokollen?

Grattar!

oumberligating sa...

Klart du är 15, nej föresten det är en jobbig ålder! Tror du ska vara nöjd med 30 pannor, det tyckte jag var en djäkligt skön ålder! (ler) Inte allt för synisk med framtidsanda i tankarna, var jag när jag var 30, nu är det riktigt illa! Cynisk och gnällig 45åring är jag nu! (ler)
Fast det här med ålder, jag har några praktikanter på jobbet, 20 år orkar inte ett skit, lite armerings och gjuterijobb i några timmar och de håller på att kräkas av trötthet!
Som vanligt får jag be om uräkt varit en mycket dålig bloggkompis under veckan! Men jag hoppas att jag råder bot på detta genom denna kommentar, nu ska jag läsa det som jag missat hos dig!
Ha en fin Fredag och en skön helg alla kategorier!
Var rädd om dig och de dina och allt annat snällt man säger till folk innan man skiljs åt! (ler)
Kram ifrån Peter!

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Grattis!