Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 26 juni 2009

Privata vårdkliniker favoriseras...

BB Stockholm har fått mer pengar som privatägt, än de landstingsdrivna förlossningsklinikerna. De hävdar att vården kostar mer hos dem och har därför krävt (!) mer pengar. Hur kan man som privatägt företag kräva pengar från staten? Att förlossningsplatserna behövs, förstår jag. Men till vilket pris?
Jag säger som så många gånger förr; privatägt innebär att man bara ser till vinst och utdelning, inte till patienternas bästa!

Filippa Reinfeldt säger att bidraget är temporärt;
"- Danderyds sjukhus kan inte bygga ut hur snabbt som helst, det tar ett tag för verksamheterna att märka hur mammorna vill ha det. Det kanske är en klen tröst för någon just idag, men vårdval är ett steg i rätt riktning."

Samtidigt bygger man "Nya Karolinska", men planerar ändå inte någon utökning av förlossningsplatser…SvD, SvD, SvD

2 som har tyckt till:

Go gôbbe från Götet sa...

Jovars, jag har många gånger funderat över fenomenet mascaror. Den ena produkten överglänser den andra – inom samma fabrikat!! Den ena är mer ”spectacular” och ”dimensional” än den andra. Detta gäller även andra produkter inom kvinnosegmentet: schampo & balsam, trosskydd, hudkrämer etc.

När det gäller bar mansöverkropp i butik, så går det fetbort! Oavsett hur man är skapad. Även om man kört BodyPUMP och Spinning i många år och har en spectacular body, så bör man hålla sina bara lekamen på stranden eller motsvarande. Det värsta är ju att det ofta är lönnfeta gôbbs som bjussar på bar bringa – det hade varit lite mer OK om de istället sett ut som jag ;D (efter flera års instruerande av just BodyPUMP, Spinning, Boxercise, Aerobics etc.)

Hur stavas förresten självgod?

Keep it up Västgötskan!

Go gôbbe

Go gôbbe från Götet sa...

Oopps, kommenterade visst i fel inlägg. Hur får man ihop privata vårdkliniker med mascara? Får nog fundera på det.

*funderar*