Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 12 juni 2009

Höjden av tacksamhet (2) + Mardrömmar

Man byter en tung kiss-blöja på morgonkvisten, för att 10 min senare upptäcka att sonen har lekt i hundarna vattenskål. Dvs skvätt ut MASSA vatten på golvet och satt sig i det, så blöjan sugit upp det mesta...

Jag måste bara berätta en sak om gårdagsnatten. Dumförklara mig om ni vill. Jag gick jag upp till stora sonen (som sover på övervåningen) när klockan var runt 04 (på natten/morgonen). Anledningen var att han ropade: "-Jag vill inte ha mer!"
När jag frågade VAD det var han inte vill ha mer av, ändrade han sig till: "-Jag har ont i magen". (Ok..?) Jag la mig i alla fall i hans säng och somnade (såklart).

Sen är jag osäker på om jag drömde eller inte, men jag TROR jag drömde. Jag låg alltså i sängen (eller drömde att jag låg i sängen?) och hör fotsteg i rummet. Tänkte: "Jag tänker INTE öppna ögonen nu!"
Sen fortsatte jag drömma "tomt" (Eller somnade om?) och nästa gång märker jag att någon håller i mina fötter så jag inte kan röra mig. Varken vrida kroppen eller sätta mig upp.

Lite senare vaknar jag, smått kallsvettig och undrar (fortfarande): Vad sjutton är det för hemska grejer man upplever?! (Oavsett om det nu var en dröm eller inte?) :-P

1 som har tyckt till:

Tessan sa...

Åh fy, så läskigt!!