Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 25 juni 2009

Nej till dödsstraff.

Ingen har väl undgått att höra om de barn som levde i misär, tillsammans med sin 30-åriga mamma? De hade skärsår efter spikar och trasigt glas, sov i avföring, hade löss och fick inte ha kläder på sig inne...

Nu ska socialnämnden granskas, samt att man vill ha en lagskärpning. Karin Jaensson på Länsstyrelsen säger att hon upplever socialnämnden som pressad och att de helt enkelt inte har tid att utreda ordentligt, om de har många fall uppe samtidigt.
Kräv mer tid, kräv mer personal! Barnen är väl de i samhället som ska skyddas framför allt annat?!

Dödsstraff har jag hört många nämna. Jag säger nej, av den enkla anledningen att mamman då kommer undan ALLDELES för lätt! Istället föreslår jag tortyr! Varför inte även låta henne ligga i sitt eget bajs och få kroppen sönderrispad av trasigt glas under ett par års tid?!

3 som har tyckt till:

Unknown sa...

FrUkTaNsVäRt !!

Och hon har dessutom redan blivit av med barnen 1 gång och sen fått tillbaka barnen..

Hur fan kan det ske....??????

Nån gång måste vi börja tänka på barnens bästa och bortse från att få "1 till chans till" !!

MEn absolut, rispa henna oxå, behandla henne som skit i många många år, utsätt henne för psykisk mobbing och utmattning som hon har gjort med "sina barn".

Biologiskt sett är det enda jag tycker hon är mamma till sina barn, har man gjort så mot nåt av eget kött och blod skall man fråntas rätten att vara "förälder".

så tycker jag iaf

Dino78 sa...

Men DET vore ju inhumant...så är argumentet mot sådant.
Tycker som du...ge henne samma behandling.
Värst tyckte jag det var att hon pratade i telefon och inte märkte att polisen var i lägenheten, snacka om puckad kärring.

Lina sa...

Word. Håller med dig i precis varenda ord!

Yes det blev lite smoothies till mys går. =) Ungarna är helt galna i det.