Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 28 juni 2009

Festligheter - och dagen efter...

Gårdagen bestod av grillning och festigligheter, något som det ofta blir mycket av på sommaren. (Knepigt det där...) ;-)
Kvinnan i huset hade fyllt 35 år i maj och fick den bästa presenten (tyckte vi); en cykel i klädd massa enkronor + en "annorlunda sadel".

Med alkoholen kommer alltid följande scenario:
* De roliga personerna blir (oftast) roligare.
* De känsliga (t.ex. jag) blir mer känslosamma.
* Halvidioterna blir helidioter.

En av kvällens lekar innebar att ha hörlurar och nynna låten och de andra skulle gissa. Vissa nynnade så falskt och i fel takt så att jag (m.fl) skrattade hysteriskt! När det blev min tur, kunde jag inte annat än att tycka synd om de medtävlande, då jag har en ytterst, ytterst liten musikådra i blodet (dock ett par floder större än min mammas!) ;-)
Men hör och häpna, rätt låt gissades efter bara någon halvminut och jag fick dessutom höra att den hade varit lättast. Har jag dolda talanger? :-O Eller kan det ha att göra med att de andra fick massa gamla "okända" låtar (förutom hos husägaren) och jag fick Elvis Presley? Äh, jag tror självklart på första alternativet! :-D

Kl 09.15 imorses hörde jag underliga ulkande ljud... Nej, det var inte sambon (tack och lov!)

Den skyldiga var:

Kul att dagen efter, behöva gå upp och torka spyor... Om jag mår bra? Jadå, det gjorde i alla fall INNAN jag började torka... :-P
(Dessutom är det SAMBONS hund! Och han ligger fortfarande och sover? Rättvist...??)

0 som har tyckt till: