Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 21 juni 2009

Hotmail - mästarnas mästare i teknik!

Fan - jävla - skit!
Har ni någon gång "råkat ut" för Hotmail-tjänstens support? Nej, just det. Det finns ingen!

Jag har alltid haft "kom ihåg mitt lösenord", så jag loggas in automatiskt och har därför fullständigt förträngt mitt lösenord. Har testat alla "vanliga" jag brukar använda men inget stämmer.

Naturligtvis klickar jag då på "glömt lösenord?" och får som uppgift att återställa mitt lösenord. Sagt och gjort klicka i det jag ska, då kommer den brillianta texten:
"Instruktionerna kommer skickas till xxxxx@hotmail.com". Dvs den adress som jag inte kan logga in på! :-O

Jag försöker en gång till för att se om jag har missat något steg, där man kan fylla i en annan mailadress. Jadå, det kan man. Om man loggar in på hotmail-kontot och fyller i "alternativ mailadress". Perfekt! Vad bra att jag kan mitt lösen då...! *GAAAAHHH*

Som ett sista försök letar jag efter en kontakt/support mailadress. Det finns inte. Om någon här vet någon, alternativt JOBBAR på MSN/Microsoft; Please help me!!!
*mumlar* Förbannade, helvetes...

1 som har tyckt till:

Anjo sa...

hahaha jag har oxå råkat ut för det där så jag har nog ett par tre olika konton hos dem för att jag aldrig fick någon hjälp!!! Riktigt skit är det!!!

De hade lagt någon skiva på en skottkärra som det var hpl i så skulle man rulla en boll på den och försöka få så högt poäng som möjligt....olika poäng på olika hål...skitsvårt men askul!!!

Behöver väl inte tillägga att jag fick högsta...hehe