Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 17 maj 2009

Vilddjuret i farten, plus en full pappa...

Jag cyklade in till sjön med vilddjuret i förmiddags. Dvs "the little crazy Jack Russel-dog". Hon är alltså 8 år. Hon borde inte kunna ha så bra kondis?! I en tung/lång uppförsbacke märkte jag att min kondis är dååålig, för plötsligt sprang hon framför cykeln och nästan drog mig upp för backen. Ha ha! :-O

Ca 3,5 km senare märktes inte ett dugg på henne. Matte däremot var precis genomsvett och kände nästan av astma-symptom... Skönt med en varm dusch!

Lite senare kom mina föräldrar och bror ut. Det var brorsans tur att bli genomsvett. Dock krävdes det mer än en 15 min lång cykeltur. Han hoppade på den nya studsmattan i typ 50 min. (Jag klarar ca 10 min ska väl tilläggas) Fusk! Tänk om man vore 21 år och vältränad... Grrr! ;-)

Jag kan i alla fall glädja mig åt att jag var betydligt bättre än pappa. Han dricker väldigt sällan, men idag fick vi se hur han SKULLE sett ut om han var full. *skrattar*
Tänk er...hm..? Tja, en bredbent, halvvinglande 60-åring helt enkelt. Fick till den beskrivningen på pricken! (Fantasin flödade inte direkt) Hi hi!


0 som har tyckt till: