Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 19 maj 2009

Har jag lyckats så ett frö?

Igår ringde sambon och sa att jag fick komma in till stan och hämta honom. Min älskade (!) "Saab-skrutt" ville inte starta. Med 14 år på nacken är det (tyvärr) inte särskilt förvånande, även om den har krånglat otroligt lite genom åren).
Vanligtvis har den mina sympatier, men igår blev jag bara frustrerad! Bogserade bort sambon/saaben till verkstan och sen gick vi in och kollade på "nya" Saab (Saabs, Saabar, Saabatar...?) :-D

Vi har alltid sagt att vi kan tänka oss en 9-3 kombi, men plötsligt säger sambon:
"-Vi kanske ska kolla på 9-5 kombi istället?"
"-Eh... jaha?"
"-Ja, i fall vi skulle skaffa ett barn till så småningom".


Va? Har jag lyckats så ett frö?
(Han som aaaldrig skulle ha fler än två barn!) :-D

5 som har tyckt till:

Unknown sa...

hahaa... Tänk ..grababr går med på vad som helst för att få en cool bil ..HIHIHIHIHIIiii

Alexandra sa...

Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan, Go Västergötskan =)

Gurtah sa...

Mmm... Självklart är det bilen jag är ute efter. Absolut inte all träning som krävs för att få till det rätt när det väl är barn-görar-dax... ;)

Västgötskan sa...

Nä, jag tror absolut att det bara beror på att du vill ha bilen! ;-)

Tove Kungsholmen sa...

Well done även om det inte verkar ha tagit skruv helt...

Du har rätt i att jag inte har skrivit så mkt om graviditeten. Två anledningar: annat har varit intressantare och så vill jag vänta till efter RUL med att börja planera och drömma. Är inte orolig egentligen men ändå, det känns bäst så.

Lovar att återkomma, jag längar massor efter bebisen men är smått nojig över att livet kommer vara finito nu med två barn. Alltså inte livet, livet men det bekväma livet. Missförstå mig rätt!