Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 8 maj 2009

Det blir inte värre framåt natten.

Ni killar som oroar er över det faktum att tjejen ni tog hem förvandlades från partypingla till vardagsklädd. Det är lugnt, vi försöker bara förbereda er. När ni sen är tillsammans kommer ni upptäcka att när tjejen kommer hem från arbetet, så går hon från vardagsklädd (som ni uppfattar som snyggt!) till slacker! T-shirt och mysbrallor, eller ännu värre (som t.ex. i mitt fall) långkalsonger. :-D

Ibland tycks dock sambon bli mer än nöjd? Det verkar vara när jag tagit av mig "vardagsklädseln" och är så jävla trött att jag inte ens orkar bli en slacker. Det slutar alltså med att jag vandrar omkring här hemma i bara underkläder, medans han har ett leende på läpparna. Hm...? Glädjer det honom att jag är trött?? ;-)

2 som har tyckt till:

Lotta sa...

Glädjer nog B. så länge du inte har grannen kikande in genom köksfönstret ;-)
En kompis till mig ( dock boende i ett väl " tätt " bostadsområde med tighta tomtgränser o full insyn )gick också hemma "ledigt " klädd i underkläder endast tills hennes femårige dotters kompis ( som också är i femårsåldern upplyste min avklädda polare om att : " min pappa tycker du är sexig när du dammsuger utan kläder !!!! " Tjoho!!! Jag höll med henne om att han är en jävla gubbe tills jag kom hem, då asgarva jag mig fördärvad !!

Nice weekend !!
kram Lotta

Västgötskan sa...

Lotta:
*harkel*
Jag har nog TYVÄRR haft samma "problem" i många år, även när jag bodde i lägenhet. Så det finns nog en granne eller 22 som har sett mig i underkläder... Ha ha!
Av nån anledning tänker jag inte på det. Lever nog för mycket i min egen lilla värld.