Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 4 maj 2009

Mamma och blond?

En bloggkompis skrev ett inlägg angående hur "korkad" man blir efter att ha fött barn. Jag kan inte göra annat än att hålla med!
Från början insåg man att man blev "gravid-iq-befriad". Ju mer magen växte desto mer verkade hjärnan krympa. Jag glömde nycklar, plånbok, you name it..! Efter två graviditeter, samt två amningar (som för övrigt, verkar innebära att de få delar av hjärnan som fanns kvar, sögs ut genom tuttarna!) så känner jag mig helt fullständigt "lost".

Man inväntar det ögonblick då allt ska återgå till det normala. När man varje dag tar på sig sin EGEN jacka. Inte försöker knö i armen i sonens strl 110... Eller när man faktiskt tar av sig skorna, istället för byxorna när man står i hallen...

Nu är barnen snart 5 resp. 1 år och det verkar inte vara någon förbättring i sikte. Kan det vara så illa att jag även i fortsättningen kommer vara ett "airhead"? Att jag faktiskt måste erkänna det faktum att jag är mamma och ovanpå detta, även blond..?3 som har tyckt till:

Örjan sa...

Detta har inget med barnafödande att göra. Du e blond och det kan ingen ändra på. ;-D

Jempa sa...

Men nu kan vi iallfall vara blonda med gott samvete.. ;)

Moosan sa...

Hi,hi..det är nog därför jag brukar blondera mig efter jag fött barn,så man kan skylla på det liite iallafall ;-),tillsammans med amning..perfekt!
kram