Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 14 april 2011

Känslan av att vara utstirrad

Ni vet, känslan man kan få ibland som får dig att känna: "Det är någon som stirrar på mig!" Känner man så är det förmodligen så att någon faktiskt GÖR det.
Jag fick den känslan idag. Barnen satt i soffan och stora älsklings-hunden låg och snarkade gött. Jag vände mig om och fick syn på dessa onda ögon.

- Om du inte släpper ut mig NU, "verrrrrry bad things will happen"...!

7 som har tyckt till:

Petra sa...

Inte var det några onda ögon där!

äppelblomman sa...

Ha ha ha;-)

Alexandra sa...

En sån pussmun...

Anneli sa...

Hahaha..:D Ungefär så där stirrar mina två katter på mig..när de vill ut, när de vill ha mat..;))

MammaKatarina sa...

Hahahaha
Det där känner jag igen ;-)

Trevlig helg!

Västgötskan sa...

Ha ha! Nej... Underskatta aldrig "the power of staring"! ;-)

oumberligating sa...

Kanske har du sett hur jag suttit och stirrat på din blogg? Härliga och fina och kluriga inlägg gör du som vanligt, men jag har varit för trött för att kommentera! Har slutat jobbet vid 1 tiden på natten sista tiden nu och helt slut! Du vet ju att jag alltid vill kommentera dina fina inlägg, långt och mycket och komplicerat, precis i Oumberliga Peters anda!
Dessutom har jag faktiskt funderat lite på "dig"...bli inte orolig nu, jag har nog med min egen Kvinna och mina barn! (ler)
Har träffat på lite Morsor med barnvagn sista tiden och då har jag helt plötsligt tänkt på dig......att blogga är "skumt" på alla sett! I höst börjar jag en avhandling i ämnet....fast då vågar väl ingen skriva längre hos mig! (ler)
Ha nu en fin fredag och en skön helg! Kram ifrån Oumberlige Peter!