Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 1 april 2011

Här försöker man tänka "logiskt"...

... men det finns ingen logik när det kommer till barn!

Jag köpte nya vårmössor till mina barn och var noga med att det skulle vara neutralt och "coolt" till äldsta sonen, då det där med kläder börjar bli lite känsligt nu. Han fick därför en beige med fyrhjulingar (favoriten) på.
Lill-skiten är ju tack och lov inte så noga med sånt (än) så han fick en grön med apor på + tillhörande vantar. Sååå söta! :-)

Vid valet av tyg till mellansonens mössa tänkte jag: Äh, en 3-åring är ju inte så noga. En färgglad variant får det bli och valde därför ett knallblått tyg med djur på. Tror ni det gick hem... Eum... Not so much!


"- Neeeeej!!!" skrek han när jag bara skulle testa den för att se om den passade storleksmässigt. När jag en stund senare gick in på hemsidan med tygerna (igen) så satt han jämte mig vid datorn.

"- DEN vill ja ha mamma!" Vad tror du han ville ha? En sådan här mössa. Aningen oväntat måste jag säga...

Antingen får jag väl se om han "vänjer" sig vid den blåa, annars får jag väl beställa om eller kanske fråga om jag får byta... Frågan är bara för sambon säger om hans son går omkring i en rosa stjärnmössa? ;-)

2 som har tyckt till:

Emma sa...

Min son ville ha ett par rosa vinterstövlar med en krona på i höstas. Jag sa visst, sambon sa tvärt nej. Det blev ett par röda med en blixt... ;-)

äppelblomman sa...

Ha ha åhh vilken sötin. Det där känner jag igen. Min mittenson är oxå så, han bestämmer oxå själv och älskar rosa! Köp du den rosa mössan, de hade jag gjort;-)!
Kram K