Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 12 juli 2011

Konstigt fenomen.

Hur kommer det sig att man är så otroligt trött på semestern?
Eller ja, jag är ju föräldraledig, men sambon har semester och vi borde ju slappna av, ta det lugnt, inte stressa... Varför är man då så trött?

Dagen har bestått av cykling med sonen, mat på stan och sen lite shopping. Men höjdpunkten för barnen var nog när brandbilen drog förbi bokaffären i full fart med sirenerna på. Vem har sagt att man måste åka iväg på långväga semestrar för att de ska vara nöjda? :-)

Vad gör ni på semestern?

5 som har tyckt till:

äppelblomman sa...

Är oxå trött men kan inte sova...:-(
Kram K

Barnens Hjältar sa...

Vi brukar bila i Europa med hela skaran, hyra hus i Östeuropa framför allt men i år skiter vi i det. Vi skall stanna hemma och byta fönster och grejer istället :-)

katta sa...

blir nog mest hemma med lite dagsutflykter. Ska till värmland några dagar men annars inget planerat...åker dit solen är kanske :-)

- sa...

Semester..? Vad är det för nåt?! Vi kan byta om du vill...jag shoppar med dina barn och du jobbar...med att få skäll av oförskämda kunder för saker du inte alls har kontroll över (prissättning mm), ta fast snattare, jäkta hit och dit, städa efter slarvmajor och slarvpellar och svara på samma fråga tusen gånger...allt medan du ler vänligt...:)

Deal?

Västgötskan sa...

Anneli:
Det låter inte helt olikt mitt eget arbete, så jag tror jag ser fram emot att börja det efter föräldraledigheten istället... Jag kommer få min beskärda del. ;-)