Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 26 juli 2011

Jag hatar verkligen...

...fästingar! Hata är ett starkt ord men i just det här fallet är det befogat. Äckliga, j***la djur...!

Jag har (vad jag vet) ALDRIG haft en fästing på mig. *peppar peppar* Men idag tog jag däremot andra fästingen för året på mellansonen. Sen eldades den upp. Döööööd!

6 som har tyckt till:

Pockethexan sa...

Hemsak djur inget att orda om! Sommaren för 4 år sedan fick jag en fästing, på låret, det resulterade i 2 års sjukskrivning, förlamning, kramper, ångset, muskelryckningar, värk, konstiga ljud och synupplevelser..neuroborrelia blev självfallet diagnos...fick åka ambulans två gånger för första gången i mitt liv...det var inressant. Att dessutom vara sjuk över 2 jular när man smittats en sommar ger också en entt konstigt prespektiv på tillvaron. Det var under den tiden jag startade min andra blogg
www.jernsaxen.blogspot.com (medicinblogg), i princip helt serös om man jämför med den här! (Ler)
Hm...blev du lyckligare av denna information...knappast, men så är ju livet!
Ha en fin fortsatt sommar!
Kram ifrån Oumberlige Peter!
Barnen missar man ju aldrig att undersöka, men det är ju viktigt att vi undersöker och letar fästingar på våra "partners", det kan man ju göra något trevligt av så här i semestertider!
Som sagt ha det Bäst!

Nettan sa...

Usch ja, dom är riktigt äckliga. Sådan där saker som man inte har en aning om varför dom finns eftersom dom inte gör någon nytta alls. Jag har tyvärr plockat några på minstingen också. Örk / Nettan

oumberligating sa...

Hmm...undrar om inte förra kommentaren ifrån mig blev iväg skickad ifrån min Frus blogg
www.pockethexorna.blogspot.com .......spelar egentligen inte så stor roll...identiteterna är nästan utsuddade efter 25 års äktenskap...(ler)
Ha det Bäst!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Västgötskan sa...

Jag tror det... Om inte din fru skriver under alla sina kommentarer med "Peter"? (Men jag vet inte hur utsuddade gränserna är?)

Viola sa...

Fästingar dras tydligen bara till vissa, så var glad om du blir ratad ;)

Västgötskan sa...

Viola:
Jaså, är det så? Jag är kankse "sur-blodad" då... Ha ha!