Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 15 juli 2011

Ett år senare...

Jag har i över 1 års tid haft ett presentkort liggande. Ett presentkort på en ansiktsbehandling. För några veckor fick jag ÄNTLIGEN tummen ur och bokade en tid.

Det ingick rengöring, portömning (äckligt ord!), brynvaxning och ansikts-/nack- och handmassage. Massagerna var underbart sköna. Det fick mig att fundera på varför jag aldrig bokar in en helkroppsmassage?!

Jag valde också att färga mina ögonfransar för första gången i mitt liv. Lite läskigt, för jag var rädd för att få medlet i ögonen och jag kände hur det "brände" i huden runt ögonen. Försökte blunda AVSLAPPNAT. (Lätt...? Nej!)

Men det gick i alla fall bra. Nu känns det jättekonstigt. Varje gång jag kollar mig i spegeln på kvällen och morgonen hinner jag tänka: "Oj, jag har visst glömt att ta bort mascaran! Nej, just det...!" :-)

6 som har tyckt till:

Barnens Hjältar sa...

Vad gött, jag orkar inte måla fransarna när jag är ledig :P
Borde färga dem kanske så man ser tio år yngre ut? Ha en fin kväll, eller ja det som är kvar av den :-)

Villa Frejas bokblogg sa...

Nu tvättar jag visserligen aldrig bort mascaran på kvällen :P (ja, sån är jag) men det hade ändå varit praktiskt för en sån ljusing som jag med färgade ögonfransar - och bryn.

Sv. Tack M, du och mina andra vänner har alltid varit ett enormt stöd. Ni (och somliga lärare) var anledningen till varför jag längtade till måndagar och skydde fredagar som betydde en trist, långtråkig och osocial helg. Jag älskade skolan trots allt som i stort sett var mitt enda sociala liv. Och ni kunde inte veta. Inte ens de som var mig på spåren (bla. en "irriterande" lärare på högstadiet) eftersom jag så skickligt (idiotiskt) byggde upp den där Fasaden för att rädda någon från att må ännu sämre.
KRAM!

oumberligating sa...

Håller med om att ordet "portömning" inte låter så "upphetsande" direkt....nästan lika ofräsht ord som "köttklister"!
Ha en fin helg! Hoppas din man sagt till dig hur fin du blev?
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Västgötskan sa...

Barnens hjältar:
Ja, det rekommenderas. Särskilt nu i sommartid när man inte vill måla sig vid bad och så! :-)

Husfrun:
Skönt att höra att man hjälpte till lite grann. Du var/är en underbar person! Kram på dig!

Peter:
Ha ha! Nej... Jag fick fråga om det syntes nån skillnad. Ja, svarade han då. ;-D

Unknown sa...

Ja det undrar jag med. klart du ska beställa en helkropps massage.. Jag kan varmt rekomendera ett ställe.. Energia Friskvård :)) (( **ler**))

Västgötskan sa...

Maria:
Klart jag går till dig om jag får tummen ur! :-)